HORROR EGY FÉRFI RUHATÁRÁBAN: MI MINDENT REJTEGETNEK A PASIK A SZEKRÉNYÜK ALJÁN?

18. 05. 16

Vigyázat! Ezt a cikket csak a kevésbé érzékeny jellemeknek ajánljuk. Alaposan taglaljuk, mi mindenre számíthatunk, ha egy férfi alsóneműit közelebbről szemügyre vesszük. Még a hideg is végigfut a hátunkon. De ez a realitás. Mindenről lehull a lepel, és tanácsokat adunk, hogyan változtassunk mindezen.   

Ezt anyukádtól kaptad?

Az első nő egy férfi életében, aki alsóneműt vásárol neki, az anyukája. És szinte minden anyának van egy közös jellemzője, mégpedig az, hogy fiukra mindig kisfiúként tekintenek, legyen 20, 30 vagy akár 50 éves. Egyszercsak megjelenik a pasink egy Supermanes, Batmanes vagy Spidermanes fecske szereléssel. Még a szeretett anya összeesküvő kacsintása sem bírhatja rá, hogy viselje! Ha partnerünk számára elegendő stílusos alsóneműt biztosítunk be, ezek az infantilis darabok a fiók mélyére kerülnek, és soha, de soha nem viseli majd őket senki.

 

Még egy napot kibírFérfi boxer DRY&COOL technológiával

Nem, nem bír ki. Sok férfi úgy véli, az alsóneműt nem kell valami gyakran váltogatni. Ezt a véleményüket a legkülönfélébb indokokkal támasztják alá – nem akarják, hogy többet mossanak rájuk, kevés az alsóneműjük, és hasonlók. Hölgyek, biztosítsák őket, hogy előszeretettel tartják tisztán a fehérneműiket, és ha valóban csak pár alsónadrágjuk van, rendeljenek néhány jó minőségű darabot, amelyek hosszú időre lehetetlenné teszik a kibeszélést. 
 

Alsónemű vagy múzeumi gyűjtemény?

Tökéletes szabású öltöny, kifényesített cipő, egy új nyakkendő - miért rontjuk el hibátlan outfitünket egy kifakult fehérneművel? Hiszen ez ugyanolyan fontos eleme az öltözékünknek, mint egy tiszta ing. Az egyetlen különbség az, hogy ez első látásra nem tűnik fel senkinek. Szerezzen be kedvesének szép és új fehérneműt, és tegyen róla, hogy vonzó és szexi legyen még otthon is, hiszen ezen is sokminden múlik.
 
Ami az alsóneműket illeti, a férfiak sok baklövést követnek el ezen a területen. Némely ezek közül vicces, de vannak olyanok is, melyeken már nehezen tudunk őszintén mosolyogni. Lepje meg párját egy szép ajándékkal modern és stílusos fehérnemű formájában. Ráadásul nem csak neki szerez ezzel örömet, hanem saját magának is.