2020 ŐSZI TRENDEK: A KABÁTOK, BLÉZEREK ÉS MELLÉNYEK IDÉN RÖVID FAZONÚAK

26. 08. 20

Nehéz elbúcsúzni a nyártól, de szerencsére az év egy újabb csodaszép időszaka következik: az ősz. A színpompás levelek, töklámpások, a friss must és az új ruhadarabok ideje, amelyekkel ellátjuk őszi ruhatárunkat. A világ divattervezői már tisztában vannak a közelgő trendekkel. Vessen egy pillantást a legérdekesebb dolgokra, amelyeket ősszel fogunk viselni.

Az idei ősz színei: kék, piros és narancssárga

A Pantone – a színrendszeréről közismert intézet – évről évre minden egyes évszakra meghatározza a színpalettát. A választásból ezt követően ihletet merítenek a tervezők, a virágkereskedők, az építészek és divattervezők, akik az egyes árnyalatok szerint tervezik és alkotják meg a kollekcióikat. Ebben az évben a választás a piros, a kék és a narancssárga energikus és robusztus árnyalataira esett, de a sötét kékeszöld sem hiányozhat a repertoárból. Néhány semleges színnek is örülhetünk, számuk azonban elenyésző a hangsúlyosakhoz képest.

 

Crop top blézerek

Ha szívesen visel rövidített szabású atléta felsőket és pólókat, az ún. crop topokat, akkor a következő trend biztosan nem hagyja majd hidegen Önt sem. A tervezők ugyanis úgy döntöttek, hogy lerövidítik a kabátokat és zakókat, hogy új felhangot kölcsönözzenek nekik. Abban az esetben, ha csak egy enyhén rövidített blézert vesz fel és magas derekú nadrágot párosít hozzá, gond nélkül elindulhat benne a munkahelyére is. A merészebb változatban viszont elegendő, ha egy mélyebb kivágású blézert választ, alá pedig egy fűzős melltartót vagy egy fekete crop top-ot.

 

Piros ruha

Ha ez idáig a szekrényében nem volt megtalálható a piros ruha, ősszel mindenképpen szerezzen be egyet! Idén főként a ballon szabásvonalú darabok játsszák majd a főszerepet, amelyek úgy néznek ki, mintha egy babára varrták volna őket, azaz nyak körüli szegéllyel és hosszú, ráncolt ujjakkal. Ezenfelül pedig a testhez álló szaténruha, amelyben minden bizonnyal felkelti majd a figyelmet az esti parti folyamán. Ne feledje, hogy a szép ruhához minőségi harisnyanadrág is dukál! Az esti szórakozás során értékelni fogja például a megerősített üleprész és lépésbetét nélküli, fényes, testszínű nejlonharisnyát.

 

Rojtos kabátok

A rojtok a divat világában egyáltalán nem számítanak vadonatúj dolognak. A közelmúltig viszont általában a bőrkabátokat, retikülöket vagy pólókat díszítették – idén azonban már megjelennek a kabátokon, blézereken és szoknyákon is. Ne számítson azonban semmiféle kis pamacsféleségekre, hanem pompázatos, nagyméretű rojtokra, amelyek senki figyelmét nem kerülik el az utcán.

 

Rétegelt mellény

Míg nyáron inkább ledobjuk a felsőinket, ősszel rétegesebben öltözünk, szokatlan kombinációkat állítunk össze és van terünk kifejezni magunkat és játszani picit. Ehhez ideális és stílusos darabot jelentenek épp a mellények, akár hosszított, akár rövidített változatban.

 

Blézerek és kabátok? Kizárólag póló nélkül

Ha nincs kedve pólót viselni, egyszerűen ne vegye fel. Még nyirkos időben sem – a divattervezők szerint ugyanis bőven elég egy kabát vagy kardigán crop toppal kombinálva. Mint láthatja, a crop topokat idén széles körben kihasználhatja akár még ősszel is, ezért nem érdemes őket a szekrény mélyére rakni a nyár végén.

Poradna Tags List

Harisnya NŐI FEHÉRNEMŰK