2020 TAVASZI DIVATTRENDEK: KOSZTÜMÖK, VELÚR ÉS TERMÉSZETES MINTÁK

31. 03. 20

Sem a jelenlegi helyzet, sem pedig az időjárás egyelőre nem teszi lehetővé, hogy tavaszi bevásárló túrára induljunk vagy, hogy az utcán viseljük a friss tavaszi darabokat, mi azonban hiszünk benne, hogy a helyzet hamarosan javulni fog! Üljön le egy pillanatra és merítsen ihletet a kifutók legforróbb divattrendjeiből!

 

Kosztümös úrinő

Az idei tavasz az összes lehetséges szabásvonalú és anyagú kosztümök jegyében telik majd. A bermuda kivitelű kosztümök viszik majd a prímet, amelyek magas sarkú vagy tornacipővel, illetve az ún. smart casual stílussal egyaránt jól mutatnak. Az outfit szokatlanságához járulnak hozzá a divatos bokazoknik pöttyös szegéllyel, amelyeket tornacipőhöz és mokaszinhoz egyaránt viselhet. Egyszerre stílusos és elegáns outfitet alakíthat ki például bézs bermudanadrág, fehér ing és bézs blézer kombinációjával. A megjelenését egészítse ki egy színes retiküllel, valamint természetes anyagból készült, telitalpú szandállal.

 

Horgolt divat

A horgolt darabok visszatértek a divatba. Részben eredeti formájában, nagymamáink hagyományos kézügyességének felhangjával, egyúttal pedig egy extra csepp nőiességgel és modern szabásvonalakkal. Biztosan nem kerülte el az Ön figyelmét sem az a tény, hogy a divatipar egyre inkább a fenntarthatóság és az általános lassulás felé veszi az irányt. Ezzel összhangban egy szép tendenciáról is szó van, amely talán ismét felkelti a különösen az idősebb generációk kedvelt tevékenysége – a kötés iránti vágyat.

 

Velúr káprázat

Platformcipő, maxi ruha, virágminta, trapéznadrág, végül pedig, de nem utolsósorban: a velúr. A ’70-es évek divatja számos jelenlegi trendbe kerül át, a velúr pedig egy ezek közül. Az egyértelmű kedvencek közé tartoznak a velúr motoros dzsekik a bézs és a krémszín természetes árnyalataiban, továbbá a velúr szoknyák az oldalaikon szegélyes díszítéssel. A szegélyek a velúrból készült daraboknak cowboy-os megjelenést kölcsönöznek, ami egész egyszerűen sikkesen néz ki.

 

Pisztácia szín

Hagyományosan, a trendekről szóló cikkeinkből nem hiányozhat a fő szín bemutatása sem, amely a divat világában idén tavasszal a leginkább körülvesz minket. Készüljön fel a pisztácia vagy menta árnyalatainak özönére, amelyek segítségével tökéletesen összeolvadhat a tavaszi természettel.

 

A vadon hívása

A következő trend filozófiája az, hogy egynek kell lennünk a természettel. Mindez a divatban a trópusi mintákon és az olyan természetes anyagokon köszön vissza, mint például a len, a raffia, vagy épp a 100%-ban természetes biopamut. Ismét jelentős szerepet töltenek be e tekintetben az állatmintás darabok, amelyek továbbra sem mentek ki a divatból. Ön melyik állat bőrébe bújna a legszívesebben idén tavasszal?