6 TIPP A GONDTALAN INTERNETES FEHÉRNEMŰVÁSÁRLÁSHOZ

29. 07. 19

Csehországban egyszerűen imádják az online vásárlást, ezért nem is csoda, hogy Európában az egy főre jutó webáruházak száma éppen itt a legmagasabb. Valamivel kevésbé szívesen szánjuk rá magunkat az online fehérneművásárlásra, ami mögött az a tény áll, hogy legtöbbünk személyesen szereti kipróbálni a megvásárolandó fehérneműt. Eközben a biztonságos és gondtalan internetes fehérnemű-vásárláshoz elegendő csupán néhány alapelvet szem előtt tartani, amivel viszont rengeteg időt és pénzt spórolhat.

  1. Mérje meg magát!

Még mielőtt nekilátna a válogatásnak, mérje meg magát. Abban az esetben is, ha meg van győződve a saját fehérnemű méretéről. Gyakran ugyanis egy év is eltelik azóta, hogy új melltartót vásárolt magának, testének adott részén mért kerülete pedig időközben változhatott. Ezért érdemes időről időre újra megmérnie magát. Útmutatónkkal mindez pofonegyszerű.

 

Hogyan állapítsuk meg a mell alatti méretünket?

● Hagyja magán a melltartót és vegyen a kezébe egy szabók által is használt mérőszalagot. 

● Vezesse át a törzse körül, közvetlenül a melltartó vonala alatt és vegyen egy nagy lélegzetet.

● A mérőszalagnak a hátán sem szabad lelógnia.

● A mért kerületből vonjon le 5-10 cm-t (a fehérnemű rugalmassága miatt).

 

Hogyan állapítsuk meg a mellkörfogatunkat?

● Ebben az esetben is hagyja magán a melltartót.

● A centiméter-szalagot vezesse a melltartó legteljesebb helye köré. 

● Olvassa le a melltartó körfogatát a mell legszélesebb pontja körül vezetve, így megállapíthatja a kosárméretet. 

● Méreteit adja meg méretkalkulátorunkban, amely segít a helyes méret megállapításában.

 

  1. Ismerkedjen meg mérettáblázatunkkal

Méretkalkulátorunk ugyan meghatározza az adott melltartóméretet, de szintén hasznos lehet a klasszikus mérettáblázat áttekintése is, amelyben többek között a pontos nadrág-, boxeralsó- vagy harisnyaméretét is ellenőrizheti.

 

  1. Készítsen listát

Amennyiben a fehérneműt csak úgy intuitívan és kedvtelésből vásárolja, akkor Önre nem vonatkozik ez a pont. Ha azonban a fehérnemű-gyűjteményére vetett pillantás hatására elégedetlenné válik és úgy tűnik, nem rendelkezik elegendő készlettel, készítsen listát mindazon darabokról, amelyekre szüksége van. Egy melltartóból nagy valószínűséggel öt tétel vásárlása kerekedik, amelynek köszönhetően, a legnagyobb valószínűséggel INGYEN kiszállítást kaphat.

 

Webáruházunkban a szállítás már 20 000 Ft értékű vásárlástól kezdve ingyenes.

 

  1. Csak a fotók nem elegendőek

Az internetes fehérnemű vásárlásnak természetesen számos előnye van, ugyanakkor van egy aránylag nagy hátránya is: nem tudjuk felpróbálni, sem megtapintani az adott ruhadarabot. Az anyag minőségét a fotókról gyakran nem tudjuk megállapítani, ezért legalább a termék leírásának kellene a lehető legjobban közelebb hoznia azt. A melltartónál így nemcsak azt kell figyelni, hogy nagyszerű-e az anyag, amiből készült, hanem azt is, hogy hogyan viselkedik a testen. Ha ezt az információt nem tudja megállapítani a leírásból, kérje ki a webáruháztól, akár telefonon, akár ügyfélcsevegőn keresztül.

 

  1. Ügyeljünk a fehérnemű cseréjére és visszaküldésére

Mielőtt rákattint a „Megrendelés” gombra, győződjön meg róla, hogy ismeri a fehérnemű cseréjének, visszaküldésének vagy reklamációjának minden feltételét. Minden webáruház eltérő rendelkezéseket alkalmazhat, és talán még saját maga is meglepődne, hogy néhány webáruház egyáltalán nem vásárol vissza alsóneműt vagy rövidnadrágot. Az áru visszaküldésének szokásos határideje általában a vásárlás időpontjától számított 14 nap, és ez ugyanígy érvényes a mi webáruházunkban is.

 

  1. Olvassa el a véleményeket

Végül pedig, olvasson el minden véleményt, nemcsak az adott webáruházról és a működéséről, hanem az adott fehérneműről is, ha talál róla véleményt. Éppen a vásárlói véleményekből olvasható ki a leginkább, milyen méretű vagy szabású alsóneműt érdemes rendelni, hogy tökéletesen illeszkedjen.