KARÁCSONYI TÖRTÉNET A BELLINDÁRÓL – A FOLYTATÁS...

18. 12. 17

Felnőtt, mégis imádja a meséket? Nincs miért restelkedni. A mesék épp annyira szerves részei a karácsonynak, mint a finom sütik. Helyezze magát kényelembe, készítsen egy forró kakaót vagy forralt bort, és olvassa el történetünket.

Csipkerózsikát, Hamupipőkét és Piroskát mindannyian jól ismerik, mit szólna most egy meséről a Bellindáról? Már hallotta? Abban rejlik a varázsa, hogy több mese címszereplőjének történetét is magába foglalja, így például a már fentiekben említett Hamupipőkéét is.

 

Azok kedvéért, akik nem szeretnék most az idejüket a Bellinda mese 1.részének olvasásával tölteni, itt egy kisebb összefoglaló arról, hogyan is kezdődött a történet.  

 

Hol volt, hol nem volt...

 

Volt egyszer egy Hárs, egy Gyönyörű Hárs. Nem, nem egy hercegnő nevéről van szó, hanem egy városról, ahol a Bellinda született, és amelyről a nevét kapta. 135 évvel ezelőtt Josef Heinrich Vatter harisnyagyárat alapított itt, amelyet a Vatter család generációkon át vezetett. Mikor Fred került a vezető székbe, feltűnt a színen egy társ, Dr. Otto Palme. Ők adták később a Bellinda nevet a cégnek, és nekik köszönhető a logó is. 

 

A női lábak 2000-ben kerültek le a logóról, amikor a szortiment férfi alsóneművel is kibővült. 5 évvel később már olyan cégek közé tartoztunk, amelyek szigorú etikai és ökológiai szabályoknak kell, hogy megfeleljenek. A legfontosabb változás pedig 2 évvel ezelőtt történt – amikor az amerikai Hanes Brand Inc. csoport tagja lettünk.

 

Most, kedves hölgyek, egy kicsit vizsgáztatjuk Önöket. Mit gondol, Hamupipőke csak ruhát és cipőt – amelyet később elvesztett - viselt azon a bizonyos bálon? Harisnya nélkül? Nem. Ő is tudta, hogy harisnya nélkül meg is fagyna, és azt is, hogy megszegné a báli etikettet, amely igazán nagy foltot ejtene hercegnő imidzsén. A Bellinda már sok-sok éve büszkélkedhet olyan törzsvásárlókkal, akik a hercegnő nyomában járnak, és tudják, hogy legyen szó akár báli, akár mindennapi viseletről, mindig szükség van egy jó minőségű és egyben elegáns harisnyára.  

 

Hogyan lett a Bellinda ismert szerte a világon

Fehérneműink nem csak Csehországban ismertek és kedveltek, de Szlovákiában, Magyarországon, vagy például Romániában is. Cégünk ugyanis 1991-ben inspirálódott a „Jancsi a majdnem király“ c. meséből, és ajtót nyitott a nagyvilágnak – pontosabban Közép- és Kelet - Európának.

 

Karácsony és Vidámság

A hosszú utat hagyományos dalocskákkal tette kellemesebbé a Bellinda, egyet pedig kicsit át is írt: Csengettyű, csengettyű, miről énekelsz ma nekünk? Anyukáink dalocskái ezek a karácsonyról és a VIDÁMSÁGról.“ Útközben ugyanis találkozott néhány bohóccal, akik vidámabbá tették utazását. A nevetés azóta nem csak a karácsony, de a Bellinda része is, erről mi sem árulkodik jobban, mint vidám Crazy Socks zoknijaink.

 

100 Kč kedvezmény a teljes szortimentre

A meséknek szerencsére a legtöbbször boldog végük van, ez nálunk sem lesz másképp. Tudja vajon, mi a közös a Bellindában és a Mikulásban? Azon kívül, hogy mindketten pirosat viselnek, minkettejüknek fontos, hogy a karácsony igazán varázslatos legyen. Elég, ha vásárlásánál a termékek mellett a KARÁCSONY2017 kedvezmény kódot is beteszi a kosarába, amellyel máris 1000 Ft árkedvezményt varázsolt magának.

 

A Bellinda teljes csapata nevében kivánunk Önnek és családjának kellemes karácsonyt, békés ünnepeket, sok finom ételt és mégtöbb kedves történetet!