MILYEN SZEMPONTOK SZERINT VÁLASSZUK KI A MENYASSZONYI RUHA ALATT VISELT FEHÉRNEMŰT?

29. 08. 18

Minden menyasszony megérdemli, hogy az esküvője napján a lehető leggyönyörűbb legyen. Mihelyt sikerül döntést hoznia az egyik legjelentősebb kérdésben - menyasszonyi ruha - máris új problémával találja szemben magát: Milyen fehérneműt viseljen a ruha alatt? Segítünk megoldani ezt a kérdést!

 

 

 

Válasszon ruhájához illő fehérneműt

Ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében, magabiztos és elégedett legyen az esküvő napján, saját ízlése szerinti, a ruhához illő fehérneműt válasszon, ne csak a leendő férj ízlése és az aktuális trendek szerint. Ha nem érzi jól magát a bőrében a nem megfelelő ruha, vagy fehérnemű miatt, az látszani fog önön.

 

Hagyományos, vagy láthatatlan?

Mielőtt bármilyen ruhát felvesz, el kell döntenie, eltitkolja-e a viselt fehérneműt, vagy nem. A legtöbb menyasszony a láthatatlan fehérnemű mellett dönt, mert igen ritka az a menyasszonyi ruha, amelyhez jól áll, ha sejthető a fehérnemű. Ezek általában olyan átlátszó ruhák, amelyhez fényűző csipke melltartót, vagy fűzőt kell viselni. Ezzel ellentétben a klasszikus menyasszonyi ruhához jobban megy a sima fehér vagy testszínű, párnázott melltartó.

 

Vállpánt nélküli ruha

Napjainkban az egyik legnépszerűbb a vállpánt nélküli ruha. Legtöbbjük olyan vállpánt nélküli push-up melltartóval mutat a legjobban, mint a fenomenális Wondebra, amely gyönyörű dekoltázst ad, és nem mozdul el. De ezt se vigyük túlzásba a keblek közötti mélyedés túlzott kiemelésével, nehogy a nőiesség közönséges legyen.

 

Azok a hölgyek, akik karcsúbb derekat szeretnének, viselhetnek fűzőt, míg a kevésbé bátrak a fűzőt a ruha alatt is viselhetik, csak a kosarat hagyva szabadon, vagy használhatják melltartó nélkül.

 

Vállpántos ruha

A vállpántok miatt egy kicsit jobban kiemelhető a dekoltázs, mert a melltartó pántjait nem kell mindenáron elrejteni. Azonban a melltartó vállpántjai legyenek minél vékonyabbak, és színük lehetőleg egyezzen a ruha színével. A nyugalom és a kellemes viselet érdekében azonban javasoljuk, hogy válasszon vállpánt nélküli melltartót.

 

Hátul kivágott ruha

Ha kifinomult, kivágott hátú ruhában megy férjhez, válasszon inkább pánt nélküli melltartót, melyet szilikon betét tart helyben. A hátul kivágott ruhához jó megoldás a bevarrott melltartó vagy kosár.

 

Méretre szabott ruha

Ha méretre szabott ruhát készíttet, megfordíthatja a sorrendet, azaz először válassza ki a tökéletes melltartót, majd igazíttassa hozzá a ruha kivágását.

 

És az alsónemű?

A melltartóhoz hasonlóan a női alsó is feleljen meg a ruha szabásának és anyagának. Míg a varrásmentes ruhához csak varrásmentes alsó viselhető, a hercegnősebb stílusú ruha abroncsa alatt szépen megbújik a csipkés, díszesebb női alsó.

 

A női alsó kipróbálása

A gyönyörű menyasszonyi ruha istennővé változtat, és a helyesen kiválasztott alsónemű magabiztossá tesz. A teljes kényelem biztosítása érdekében próbálja ki aktív mindennapjaiban a kiválasztott alsót, már a nagy nap előtt. Ez a felkészültség egyfajta biztonságot jelent majd a fontos napon.