Tanácsok

Párizsiasan elegáns: Fedezze fel a francia öltözködési stílus titkait!

Ballonkabát, kék barett sapka és mélyvörös ajkak, amint épp beleharapnak egy ropogós croissantba. Valószínűleg ez a kép ugrik be, ha azt mondjuk, francia stílus. Kevesen tudják azonban, hogy ez egy közhelyes elképzelés, amelynek kevés köze van a francia nők valódi stílusához. Fejtse meg velünk a mindig sikkes párizsi nők rejtélyét!

Olvasson tovább

Divat trendek 2023 tavaszára: Öltözzön fel stílusosan a virágzó napokra

Az áprilisi napsütés bújócskát játszik velünk, míg a téli kabátok a hosszú tél után készen állnak arra, hogy elrakjuk őket. Ön pedig valószínűleg már alig várja a könnyedebb darabokat és a réteges öltözködést, amelyek majd felváltják őket. Mit mondanak a kifutók és a vezető divattervezők az idei tavaszi ruhatár összeállításáról? Inspirálódjon a szezonális trendjeink egy további részéből.

Olvasson tovább

Intim higiénia: Tudja, hogyan kell ideálisan ápolni az érzékeny területeket?

Az intim ápolás triviális dolognak tűnhet – de a nők akár 74%-a tapasztal életében legalább egyszer különböző hüvelyi problémákat, amelyeket gyakran a helytelen vagy elégtelen intim higiénia okoz. Tudja meg, miért számít a szappan kiválasztása, és hogyan befolyásolják a menstruációs segédeszközök az intim környezet jólétét.

Olvasson tovább

Mit vegyek fel a szalagavatóra vagy a gálára 2023-ban? Merítsünk ihletet Zendaya-tól és Taylor Swift-től

Az antik elemekkel díszített empire-divat, Božena Němcová korának eleganciáján keresztül a tollakkal és csipkékkel díszített pazar darabokig. A báli divat jelentősen megváltozott az 1840-es első cseh bál óta. A fantázia határozza meg a trendet, a hosszú, pompás ruhák pedig már-már ereklyének számítanak. Milyen ruhában tündökölhet idén a legjobban a bálokon?

Olvasson tovább

Újévi fogadalom egy kicsit másképp: Hogyan juthat el oda, ahová szeretne?

Az új évvel általában együtt jár az új határidőnaplók illata, a tervezés és az egyensúly megtalálásának a vágya. Egy ígéretes kilátásokkal kecsegtető, le nem írt levél reményt ad arra, hogy most minden másképp lesz. Felejtse el a fogadalmakat, és olvassa el, hogyan tervezzen meg egy olyan évet, amely csodálatos lesz, és ami a legfontosabb, az Öné.

Olvasson tovább

Közeledik a karácsonyi partiszezon. Élje át méltóságteljesen!

Ünnepi hangulat, pezsgő és rengeteg finom étel. Ki ne szeretné a karácsonyi partikat? De amikor decemberben öt is összejön egyszerre, az izgalmat könnyen felváltja a stressz. Hadd szolgáljunk néhány tippel, hogy a lehető legjobban élvezze a céges partik szezonját, és ráhangolódjon a karácsonyra!

Olvasson tovább

Karácsonyi ajándékötletek nőknek, férfiaknak és egy jó cél érdekében

Arra gondol, hogyan lehetséges, hogy újra itt a karácsony? Ha valahol a pánik és a zsúfolt munka között próbál ajándékokat kitalálni szeretteinek, olvasson tovább. Elkészítettünk Önnek egy cikket, amely tele van inspirációval a kivételes ajándékokhoz szerettei számára.

Olvasson tovább

Egyszerű tippek az immunitás erősítésére és a fittség megőrzésére ősszel

A minden színében pompázó természet, a reggeli köd és a fahéjas almáspite illatával teli konyha. Már-már festői őszi idill – már ha nem zavarja meg néhány bacilus. Járjon utána, hogyan tudná erősíteni szervezete védekező képességét, hogy felfegyverezze az elkövetkező náthás időszakra.

Olvasson tovább