Tanácsok

Úgy érzi, nincs energiája? 7 tipp a tavaszi fáradtság leküzdésére

Odakint a tavasz első sugarai mosolyognak ránk, minden virágzik, Ön pedig mégsem érzi jól magát? Nem kell, hogy lelkiismeret-furdalása legyen, vagy hektoliternyi kávét öntenie magába – a legvalószínűbb ugyanis, hogy Önt is hatalmába kerítette a tavaszi fáradtság. Hogyan lehet a lehető leggyorsabban megszabadulni tőle, és új erőre kapni a tél után? Adunk néhány tanácsot.

Olvasson tovább

Mellfájás a várandósság alatt: Hogyan enyhítsük?

Sok nő élete egyik legszebb időszakának tartja a terhességet, még annak ellenére is, hogy számos kellemetlenséggel jár. A mellfájás ezek közé tartozik, és sajnos a legtöbb nő már a terhesség korai szakaszában tapasztalja. Meddig tart a mellfájás a terhesség alatt, és lehet-e valamilyen módon enyhíteni?

Olvasson tovább

Hogyan kell ápolni a harisnyákat és harisnyanadrágokat, hogy sokáig tartsanak?

A harisnyák és a nejlonharisnyák valószínűleg a női ruhatár legkényesebb darabjai. Ismerős a helyzet – épp a kedvenc szoknyáját szeretné felvenni, de sehol nem talál egy ép harisnyát hozzá. Ha pedig felvesz egyet, egész nap azon aggódik, nehogy elszakadjon. Ismerősen hangzik? Akkor biztosan értékelni fogja a harisnyák vagy harisnyanadrágok ápolására vonatkozó tippjeinket, hogy a lehető leghosszabb ideig szépek maradjanak.

Olvasson tovább

5 tipp, hogyan hozza ki a legtöbbet a télből (miközben élvezi azt)

A tél gyönyörű is lehet - minimum a hegyekben, de lehet meglehetősen tolakodó és elhúzódó is. Ha Ön sem rajong túlzottan a hosszú, fagyos, napsütésben nem bővelkedő napokért, akkor ez a cikk Önnek szól. Mutatunk 5 módszert, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a télből. Vagy legalábbis arra, hogyan próbálja.

Olvasson tovább

5 fehérnemű trend, amelyet kár lenne kihagyni 2022-ben

A tavalyi év gyorsan eltelt, mi pedig már hagyományosan adunk egy kis ízelítőt a trendekből, amelyekre az elkövetkező évben számíthat. Biztosan sokaknak örömöt okoz majd, hogy a fehérneműk birodalmában elsősorban a komfort viszi majd a prímet. A merész színek és a vintage hangulatú anyagok is nagy szerepet kapnak. Mi egyéb számít még trendinek? Olvasson tovább.

Olvasson tovább

Idén tudja le időben a vásárlást: Nagyszerű karácsonyi ajándéktippek hölgyek számára

Ön is minden évben megfogadja, hogy idén már szeptemberben megkezdi a karácsonyi ajándék-vadászatot, hogy az év utolsó hónapja már nyugalomban és békében teljen? Majd hirtelen azon kapja magát, hogy december közepe van, Ön pedig ismét tanácstalan, mivel is lepje meg szeretteit? Szerencsére az idei választást jelentősen megkönnyítjük! 4 tippet adunk a környezetében élő legfantasztikusabb hölgyek számára szóló ajándékokat illetően.

Olvasson tovább

5 tipp, hogyan legyünk környezettudatosabbak, hogy közben ne őrüljünk meg tőle

Klímaváltozás, szénlábnyom, a trópusi esőerdők kiirtása. Ha nem vagyunk teljesen közömbösek, akkor valószínűleg gyaníthatjuk, hogy a bolygónk szenved. Lehet, hogy egyetlenegy ember nem menti meg a világot, de lépéseivel alapvetően megteremti az ahhoz vezető utat. Hogyan legyünk tehát környezetbarátabbak – egyszerűen és anélkül, hogy frusztráltnak éreznénk magunkat? Van néhány tippünk, amit akár már ma elkezdhet.

Olvasson tovább

A legújabb szupertermék neve: menstruációs bugyi. Hogyan működik, és valóban megbízható?

A nők körében manapság a menstruációs bugyi egy sokat vitatott téma. Ez az alternatív menstruációs segédeszköz felébreszti a kíváncsiságot, időnként néha ellenszenvet is és sok kérdést vet fel. Hogyan működik egyáltalán a menstruációs bugyi, amelyet szinte alig lehet megkülönböztetni a klasszikus daraboktól? És tényleg olyan megbízható, mint amilyennek mondják? Mindent, amit tudni akart erről a forradalmi találmányról, megtudhat a cikkünkből.

Olvasson tovább