Kedves Vásárlóink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket az év végi szállításunkról raktárunk leállása miatt. Utolsó rendelési lehetőség, ami még karácsony előtt megérkezik: 2021.12.15. Első rendelés: 2022.01.05. Köszönjük megértésüket!

Tanácsok

5 tipp, hogyan legyünk környezettudatosabbak, hogy közben ne őrüljünk meg tőle

Klímaváltozás, szénlábnyom, a trópusi esőerdők kiirtása. Ha nem vagyunk teljesen közömbösek, akkor valószínűleg gyaníthatjuk, hogy a bolygónk szenved. Lehet, hogy egyetlenegy ember nem menti meg a világot, de lépéseivel alapvetően megteremti az ahhoz vezető utat. Hogyan legyünk tehát környezetbarátabbak – egyszerűen és anélkül, hogy frusztráltnak éreznénk magunkat? Van néhány tippünk, amit akár már ma elkezdhet.

Olvasson tovább

A legújabb szupertermék neve: menstruációs bugyi. Hogyan működik, és valóban megbízható?

A nők körében manapság a menstruációs bugyi egy sokat vitatott téma. Ez az alternatív menstruációs segédeszköz felébreszti a kíváncsiságot, időnként néha ellenszenvet is és sok kérdést vet fel. Hogyan működik egyáltalán a menstruációs bugyi, amelyet szinte alig lehet megkülönböztetni a klasszikus daraboktól? És tényleg olyan megbízható, mint amilyennek mondják? Mindent, amit tudni akart erről a forradalmi találmányról, megtudhat a cikkünkből.

Olvasson tovább

Útmutató hölgyeknek a vásárláshoz: Hogyan válasszuk ki a megfelelő férfi alsóneműt?

A férfi alsónemű beszerzése gyakran a nőkre hárul.  Amennyiben Ön is épp boxeralsó-vadászatra készül, olvasson tovább! Tanáccsal szolgálunk, hogyan válasszon olyan darabokat, amelyeket mintha csak ráöntöttek volna párjára vagy a környezetében élő másik férfira, aki számára vásárolja, ráadásul még kedvelni is fogják.

Olvasson tovább

2021 nyári trendek: Ingek, bike shorts és sorbetes káprázat

Végre eljött a régóta várt nyár, vele együtt pedig megérkezett a divattrendek újabb adagja is. Itt az idő, hogy elrakjuk a házi szetteket a karantén idejéből, és megszellőztessük azokat a gyönyörű darabokat is, amelyek már türelmetlenül várakoznak. A világ divattervezői idén elsősorban a kényelemre szavaznak, amit sokan közülünk biztosan értékelni fognak. 6 forró trendet mutatunk most be, amelyek semmiképp sem hiányozhatnak idén a ruhatárából!

Olvasson tovább

A mozgás, mint szenvedély: 6 tipp a tevékenységekre, amelyek végre Önt is magukkal ragadják

Az edzőtermek és a sportközpontok lassan újraélednek, a fitneszkedvelők pedig újra elkezdik formába hozni magukat. Úgy érzi, egy ekkora szünet után a sportolás terén hiányzik a motivációja? Próbálja ki a következő 6 sporttevékenység egyikét, amely végre magával ragadja és el sem engedi!

Olvasson tovább

Legyen Ön a plus size divat királynője! Segítünk, hogyan lásson hozzá

Minden nő igényli, hogy gyönyörűnek érezze magát a ruhájában, függetlenül attól, milyen testalkattal áldották meg. A plus size divat szerencsére már régóta nemcsak a formátlanul laza blúzok szinonimája. Ennek ellenére változatlanul sok nő aggódik azon, hogyan öltözzön fel ötletesen, hogy igazi istennőként nézzen ki. Segítünk, hogyan lásson hozzá. 

Olvasson tovább

Organikus pamutból készült ruházat. Melyek az előnyei és miért tartsunk belőle mi is a ruhatárunkban?

A pamut az egyik legelterjedtebb textilanyag, és a 19. században még a teljes termelésének 80%-át tette ki.  Az utóbbi években azonban termesztése vitákat váltott ki, és felváltotta az úgynevezett biopamut, amely sokkal környezetbarátabb. Miért adjon esélyt Ön is a biopamutnak?

Olvasson tovább

Hogyan fogyjunk le végre – okosan, fájdalommentesen és tartósan

Hogyan fogyjunk le, hogyan fogyjunk le gyorsan, hogyan fogyjunk le könnyedén – éppen e kifejezésekre keresnek rá a legtöbben az új év elején az interneten. Ahhoz, hogy végre elérje álmai alakját, főként motivációra van szüksége, és elegendő kedvhez életmódjának megváltoztatására. Illetve néhány tippre, amelyek a helyes útra terelik. Akkor lássunk is hozzá!

Olvasson tovább

A Bellinda cookie-kat használ a legjobb szolgáltatások nyújtásához. A folytatással beleegyezik a cookie-k használatába a Bellinda weboldalán. Olvasson tovább