Tanácsok

2022-es őszi trendek: Csillogás, sportos luxus és nagymama pulóverek

A trendek arról híresek, hogy folyamatosan háttérbe szorulnak, majd visszatérnek. Nincs ez másképp a 2022-es őszi és téli divatinspiráció terén sem. Hogyan tesz jó szolgálatot idén a nagymama pulóvere, és miért a tűsarkú a legjobb választás a melegítőnadrághoz? Ne hagyja ki a legfrissebb beszámolót a divatbemutatók kifutóiról.

Olvasson tovább

Hogyan tisztítsuk ki hatékonyan az elménket? Próbálja ki a természetben való alvást, a gyalogos zarándoklatot vagy a csendterápiát!

Ahogy a háztartásunknak, úgy a fejünknek is szüksége van időnként egy alapos rendrakásra. De mi van akkor, ha nem szeret a tengerparton pihenni, és a gondolatai papírra vetése sem tűnik elégnek? Semmi gond. Léteznek kevésbé hagyományos módszerek is az elme megnyugtatására és az önmagunkhoz való visszatérésre. Seprűnyelet a kézbe és már kezdődhet is a takarítás!

Olvasson tovább

Otthoni edzés: Hogyan tehetjük hosszú távon is szórakoztatóvá?

Bár a járvány alábbhagyott, az új szokásokhoz való alkalmazkodás a mai napig tart. A nappalik nemcsak irodákká, hanem edzőtermekké is váltak. Ha Ön is főleg otthon szokott edzeni, és inkább elkerüli a zsúfolt fitnesztermeket, olvasson tovább. Tippeket adunk, hogy motivált maradjon, hogy hosszú távon is a legtöbbet hozza ki az otthoni edzésből.

Olvasson tovább

Kényelmes menstruáció? Tudja meg, hogyan érezheti magát jobban azokon a napokon

Azok a napok, amikor „vendégünk van”, pirosbetűs napok – hívjuk bárhogy is a menstruáció napjait, valószínűleg minden egyes hónapban csak egyetlen kívánsága van a nőknek ilyenkor: csak ne fájjon annyira a hasunk, és normál módon tudjuk végigcsinálni az egész napunkat. Hogyan is tehetnénk a lehető legkellemesebbé ezt az időszakot, hogy ne csak egy szükséges rosszként éljük meg? Merítsen ihletet tippjeinkből!

Olvasson tovább

4 tipp, hogyan érezze magát magabiztosnak és szexinek az ágyban

Tudta, hogy 10 nőből csak 1 érzi magát szexinek az ágyban a partnerével? Az Euroclinix Egészségügyi Klinika brit felmérése szerint a férfiak sokkal jobban állnak, ha az ágyban való magabiztosságról van szó. Miért van ez, és hogyan kezdhetjük el végre istennőnek érezni magunkat? Van néhány tippünk, ami segíthet.

Olvasson tovább

Úgy érzi, nincs energiája? 7 tipp a tavaszi fáradtság leküzdésére

Odakint a tavasz első sugarai mosolyognak ránk, minden virágzik, Ön pedig mégsem érzi jól magát? Nem kell, hogy lelkiismeret-furdalása legyen, vagy hektoliternyi kávét öntenie magába – a legvalószínűbb ugyanis, hogy Önt is hatalmába kerítette a tavaszi fáradtság. Hogyan lehet a lehető leggyorsabban megszabadulni tőle, és új erőre kapni a tél után? Adunk néhány tanácsot.

Olvasson tovább

Mellfájás a várandósság alatt: Hogyan enyhítsük?

Sok nő élete egyik legszebb időszakának tartja a terhességet, még annak ellenére is, hogy számos kellemetlenséggel jár. A mellfájás ezek közé tartozik, és sajnos a legtöbb nő már a terhesség korai szakaszában tapasztalja. Meddig tart a mellfájás a terhesség alatt, és lehet-e valamilyen módon enyhíteni?

Olvasson tovább

Hogyan kell ápolni a harisnyákat és harisnyanadrágokat, hogy sokáig tartsanak?

A harisnyák és a nejlonharisnyák valószínűleg a női ruhatár legkényesebb darabjai. Ismerős a helyzet – épp a kedvenc szoknyáját szeretné felvenni, de sehol nem talál egy ép harisnyát hozzá. Ha pedig felvesz egyet, egész nap azon aggódik, nehogy elszakadjon. Ismerősen hangzik? Akkor biztosan értékelni fogja a harisnyák vagy harisnyanadrágok ápolására vonatkozó tippjeinket, hogy a lehető leghosszabb ideig szépek maradjanak.

Olvasson tovább