Tanácsok

Újévi fogadalom egy kicsit másképp: Hogyan juthat el oda, ahová szeretne?

Az új évvel általában együtt jár az új határidőnaplók illata, a tervezés és az egyensúly megtalálásának a vágya. Egy ígéretes kilátásokkal kecsegtető, le nem írt levél reményt ad arra, hogy most minden másképp lesz. Felejtse el a fogadalmakat, és olvassa el, hogyan tervezzen meg egy olyan évet, amely csodálatos lesz, és ami a legfontosabb, az Öné.

Olvasson tovább

Közeledik a karácsonyi partiszezon. Élje át méltóságteljesen!

Ünnepi hangulat, pezsgő és rengeteg finom étel. Ki ne szeretné a karácsonyi partikat? De amikor decemberben öt is összejön egyszerre, az izgalmat könnyen felváltja a stressz. Hadd szolgáljunk néhány tippel, hogy a lehető legjobban élvezze a céges partik szezonját, és ráhangolódjon a karácsonyra!

Olvasson tovább

Karácsonyi ajándékötletek nőknek, férfiaknak és egy jó cél érdekében

Arra gondol, hogyan lehetséges, hogy újra itt a karácsony? Ha valahol a pánik és a zsúfolt munka között próbál ajándékokat kitalálni szeretteinek, olvasson tovább. Elkészítettünk Önnek egy cikket, amely tele van inspirációval a kivételes ajándékokhoz szerettei számára.

Olvasson tovább

Egyszerű tippek az immunitás erősítésére és a fittség megőrzésére ősszel

A minden színében pompázó természet, a reggeli köd és a fahéjas almáspite illatával teli konyha. Már-már festői őszi idill – már ha nem zavarja meg néhány bacilus. Járjon utána, hogyan tudná erősíteni szervezete védekező képességét, hogy felfegyverezze az elkövetkező náthás időszakra.

Olvasson tovább

2022-es őszi trendek: Csillogás, sportos luxus és nagymama pulóverek

A trendek arról híresek, hogy folyamatosan háttérbe szorulnak, majd visszatérnek. Nincs ez másképp a 2022-es őszi és téli divatinspiráció terén sem. Hogyan tesz jó szolgálatot idén a nagymama pulóvere, és miért a tűsarkú a legjobb választás a melegítőnadrághoz? Ne hagyja ki a legfrissebb beszámolót a divatbemutatók kifutóiról.

Olvasson tovább

Hogyan tisztítsuk ki hatékonyan az elménket? Próbálja ki a természetben való alvást, a gyalogos zarándoklatot vagy a csendterápiát!

Ahogy a háztartásunknak, úgy a fejünknek is szüksége van időnként egy alapos rendrakásra. De mi van akkor, ha nem szeret a tengerparton pihenni, és a gondolatai papírra vetése sem tűnik elégnek? Semmi gond. Léteznek kevésbé hagyományos módszerek is az elme megnyugtatására és az önmagunkhoz való visszatérésre. Seprűnyelet a kézbe és már kezdődhet is a takarítás!

Olvasson tovább

Otthoni edzés: Hogyan tehetjük hosszú távon is szórakoztatóvá?

Bár a járvány alábbhagyott, az új szokásokhoz való alkalmazkodás a mai napig tart. A nappalik nemcsak irodákká, hanem edzőtermekké is váltak. Ha Ön is főleg otthon szokott edzeni, és inkább elkerüli a zsúfolt fitnesztermeket, olvasson tovább. Tippeket adunk, hogy motivált maradjon, hogy hosszú távon is a legtöbbet hozza ki az otthoni edzésből.

Olvasson tovább

Kényelmes menstruáció? Tudja meg, hogyan érezheti magát jobban azokon a napokon

Azok a napok, amikor „vendégünk van”, pirosbetűs napok – hívjuk bárhogy is a menstruáció napjait, valószínűleg minden egyes hónapban csak egyetlen kívánsága van a nőknek ilyenkor: csak ne fájjon annyira a hasunk, és normál módon tudjuk végigcsinálni az egész napunkat. Hogyan is tehetnénk a lehető legkellemesebbé ezt az időszakot, hogy ne csak egy szükséges rosszként éljük meg? Merítsen ihletet tippjeinkből!

Olvasson tovább