Tanácsok

Sport leggings: A szekrény legsokoldalúbb darabja

A leggingsnek nagy ereje van a divatvilágban, hiszen alkalmi megjelenések alapját képezi, de a divatbemutatókhoz méltó high-end outfiteknek is luxust kölcsönözhet. Nemcsak stílust, hanem kényelmet is képviselnek, ráadásul még az alakot is formálják. Mi mást is kívánhatnánk még egy ruhadarabtól? Íme néhány stílustipp, hogy a leggings 2024-ben is segítsen kitűnni a tömegből.

Olvasson tovább

A tél forró mintái: Tegye különlegessé a megjelenését trendi nejlonharisnyával!

Minden télen a fagy és a hó mellett új trendek is megjelennek, hogy a borongós időjárás alatt is elszórakoztassanak minket. Nem véletlen ezért, hogy a provokatív állatminták, a rikító piros színek és a nejlonharisnyákba varrt apró részletek az idei szezon trendjének számítanak. Ne féljen excentrikusnak lenni, és behívni az életébe az új „maffiafeleség”-stílust, amelyet a maffiafeleségek ihlettek.

Olvasson tovább

Alakformáló nejlonharisnya: Az első számú választás elegáns báli ruhához

Az év eleje hagyományosan a bálok szezonja, amikor a szekrényünkből elővesszük a legjobb estélyi ruháinkat, miközben megpróbálunk visszaemlékezni a Foxtrott lépéseire. A ruha mellett gondosan ki kell választani a harisnyanadrágot is, amelynek nemcsak tökéletesen kell illeszkednie, hanem passzolnia kell a cipő típusához, a ruha szabásához, valamint a bőre árnyalatához és a ruhája színéhez is. Egyszerű útmutatónkból megtudhatja, mit vegyen fel a bálba.

Olvasson tovább

Hogyan éljünk a lagom filozófia szerint és miben meríthetünk inspirációt a svédektől?

Az északiak, különösen a svédek, sajátos életmódjukról és hozzáállásukról ismertek. Nagyon népszerű náluk a megfelelő vagy „lagom” életmód és viselkedés koncepciója. A „lagom är bäst" mondást leginkább úgy lehetne fordítani, hogy „mindent mértékkel” vagy „úgy, ahogyan az a legjobb”. A mai rohanó és stresszes világban is egyensúlyra ösztönöz minden téren: a divatban, az étkezésben, a munkában és a háztartásban. A lagom szerint élni azt jelenti, hogy tudatában vagyunk önmagunknak, a környezetünknek és a bolygónak.

Olvasson tovább

Tippek a karácsonyi ajándékokra: A Bellinda az egész családnak örömöt szerez

Egy év után ismét közeleg a karácsony, vele együtt pedig az éves vadászat is olyan ajándékokra, amelyek magukban ötvözik az ajándékozott kívánságait és az Ön pénzügyi költségvetését. Idén megspórolhatja a stresszt és a ráfordított időt: vásároljon ajándékokat az egész családnak egy helyen – a Bellindánál. Minden karácsonyi ajándéknak olyan praktikus darabokból kell állnia, amelyek egész évben jó szolgálatot tesznek, és egy-két olyan ajándékból, amelyek különlegesek, és amelyeknek az ajándékozott szó szerint már egész évben előre örül.

Olvasson tovább

2023-as őszi trendek: A rétegezés visszatér a színtérre

Az ősz beköszöntével a ruhatár is megújul, a rövid, szellős nyári darabok helyett a kötött, melegebb, földszínű darabok kerülnek az előtérbe. A trend minden ősszel a réteges öltözködés, ami nemcsak modern, hanem egyben praktikus is. A változékony őszi hőmérséklet változatosságot igényel, amit a különböző ruharétegekkel érhetünk el. Ne féljen kombinálni különböző anyagokat, hogy mélységet adjon a szettnek.

Olvasson tovább

Hölgyek figyelem! A melltartó divat márkaváltáson esett át

A mai haladó életszemlélet, ahol a legfontosabb az egyén kényelme és elégedettsége, az öltözködésre is jelentős hatással van. A szabályok megszeghetőek, modernek, és mindenre vonatkoznak, amit kecsesen viselhet, és amiben jól érezheti magát. És ez vonatkozik a fehérneműre is. A melltartónak már nem kell tökéletesen elrejtőznie a póló alatt, ellenkezőleg, ha valahonnan egy finom csipke vagy pánt kandikál ki, az csak jó. A fehérneműt divatos kiegészítőnek tekintik, amely a ruházat részét képezi.

Olvasson tovább

Fő a nyugalom: Hogyan készítse fel gyermekét (és a család többi tagját) az iskolába való visszatérésre?

Az iskolába való visszatérés a gondtalan vakáció után nemcsak a gyermekek, hanem a szülők számára is kihívást jelent. A tanszerek előkészítése, becsomagolása, az ébresztőóra felhúzása. Egyszerűen hangzik, de e látszólag triviális lépések mögött számos felelősséget kell szem előtt tartani. Merítsen inspirációt tippjeinkből, hogyan kezelje a következő iskolakezdést méltósággal és nyugalommal.

Olvasson tovább