Márkák
BELLINDA
Egy népszerű fehérnemű- és harisnyamárka, amely innovatív termékeket kínál, garantálva a maximális kényelmet.  A márka története Krásná Lípában kezdődött, ahol Josef Heinrich Vatter 1882-ben elkezdett harisnyát és zoknit gyártani. A Bellinda név a „Bella Linda” kifejezésből származik, amely az észak-csehországi Krásná Lípa város nevének latin fordítása.
 
A Bellinda harisnyák, női és férfi fehérneműk széles választékát kínálja. A női és férfi zoknik izgalmas kínálata sem hiányozhat. 2015 óta a férfi fehérnemű forgalmazása a Bellinda MEN márkanév alatt történik.
 
DIM
A DIM márka története 1953-ban kezdődött. Neve a francia „dimanche” (magyarul vasárnap) szóból származik. A DIM első harisnyanadrágját ugyanis vasárnapi viseletre tervezték. 1956-ban a DIM bemutatta az első varrás nélküli harisnyáját.  1975-ben női fehérneművel bővíti a kollekcióját, 1986-ban pedig az első öntartó harisnyával, a DIM Up-pal. A DIM nem feledkezett meg az urakról sem, így 1987-ben bemutatta a férfi fehérnemű kollekcióját. A DIM az újabb forradalmi újítást 2001-ben vezette be a piacra. Lézerrel egy darab anyagból kivágott melltartóról volt szó, Body Touch néven. Ezt a technológiát napjainkban az azonos név alatt készülő harisnyanadrágok gyártásánál is használják. A DIM nem feledkezett meg a szaküzletekről sem, a luxus DIM Signature kollekció bevezetésével. Nem utolsósorban, a DIM aktív textíliákat is kínál – alakformáló alsóneműt és harisnyatermékeket, DIAM’s néven.

DIM SPORT
A DIM SPORT kollekció a "WELLNESS", illetve az enyhe és a közepes intenzitású "SPORT" tevékenységekre összpontosít. Számos jó közérzetet biztosító sportruházatot kínál a KÉNYELEM és a MOZGÁSSZABADSÁG előtérbe helyezésével.
A DIM Sport lehetővé teszi, hogy jól érezze magát minden beltéri vagy kültéri tevékenység során, mert a DIM a test és a textil szakértője. A DIM letisztult stílust, puhaságot és műszaki részletekkel rendelkező termékeket kínál megfizethető áron.
 
WONDERBRA
A Wonderbra egy luxus fehérnemű márka. E világmárka termékeit híres személyiségek is viselik. 1994-ben Eva Herzigová modell a Wonderbra melltartó reklámozásának köszönhetően tört be a divat világába.  Az abszolút szenzációt különösen a push-up hatású melltartók jelentették, és köztudott, hogy legalább eggyel minden nőnek rendelkeznie kellene a ruhatárában.
 
PLAYTEX
A Playtex egy világhírű fehérneműmárka olyan nők számára, akik szeretnék kiemelni nőiességük lényegét és tökéletes eleganciát elérni. A sokéves tapasztalatának köszönhetően a Playtex olyan fehérneműt kínál, amely tökéletesen illeszkedik, és minden méretben biztosítja a támogatást és a kényelmet, a túlméretes darabokat is beleértve.  Ezt segíti a tudományos intézetekkel való együttműködés is, amely lehetővé teszi innovatív és tökéletesen illeszkedő termékek létrehozását, különös hangsúlyt fektetve a nőiességre.