Kedves Vásárlóink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket az év végi szállításunkról raktárunk leállása miatt. Utolsó rendelési lehetőség, ami még karácsony előtt megérkezik: 2021.12.15. Első rendelés: 2022.01.05. Köszönjük megértésüket!

Bónuszprogram

A Bellinda bónuszprogram a Hanes Hungary Kft. hűségprogramja, amellyel Ön pénzt takaríthat meg cserébe azért, hogy nálunk vásárol. A hűségprogramot a Bellinda.hu webboltban már regisztrált vagy újonnan regisztráló ügyfelek vehetik igénybe. Regisztrációra itt vagy pedig a webboltban való első vásárlás során van lehetőség.

Hűségprogramunkkal pénzt takarítunk meg az ügyfeleinknek a következő vásárlás alkalmával. A megrendelés kifizetését követő 30 nap múlva a vásárlása (szállítási és postaköltség nélküli) értékének 10%-át jóváírjuk az Ön Bellinda-számláján. A teljes összeget a vásárlás befejeztét követően számítjuk ki Önnek. A Bellinda-számlájának egyenlegéről e-mailben fogjuk Önt értesíteni. A számlaegyenleget a Bellinda.hu oldalra való bejelentkezést követően folyamatosan nyomon követheti. A Bellinda-számláján lévő összeget újabb vásárlásokkal tudja növelni, és bármilyen vásárlás alkalmával felhasználhatja (azonban csupán az áru ellenértékének kiegyenlítésére, a szállítási költség kifizetésére nem használható). Amennyiben Ön visszaküldi a megrendelt árut, úgy a Bellinda-számláján nyilvántartott összeget is ennek megfelelően csökkenteni fogjuk.

Példa:
Ön 20 000 HUF értékben vásárol, a (GLS) szállítási költség és utánvételi költség levonása után fennmaradó összeg 19 700 HUF, tehát az Ön Bellinda-számláján 1970 HUF-t írunk jóvá.

A Bellinda-számláján lévő összeg felhasználásához vásárláskor be kell jelentkeznie felhasználói fiókja alatt. A kosárban az utolsó lépésnél - "Fizetés" – látni fogja, hogy hány bónuszpontot használhat fel, majd kattintson az "Alkalmaz" mezőre. Mindig felhasználható a teljes összeg.

A pontok az első vásárlástól számított 6 hónapig érvényesek. 14 nappal a lejárat előtt e-mailben értesítjük.

A bónuszprogram 2015. október 1-jétől érvényes
A Bellinda cookie-kat használ a legjobb szolgáltatások nyújtásához. A folytatással beleegyezik a cookie-k használatába a Bellinda weboldalán. Olvasson tovább