Áruk cseréje és visszaküldése
Abban az esetben, ha a kiszállított áru nem felel meg Önnek, van lehetőség az áru cseréjére vagy visszaküldésére az áru átvételétől számított 14 napon belül, az alábbiaknak megfelelően.

Csere
1. Kérjük, az árut ajánlott levélben küldje el a következő címre: Bellinda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Baross u. 165.

2. A csomagban tüntesse fel a megrendelés számát, illetve, hogy milyen színű és méretű árura szeretné kicserélni a visszaküldött árut. Itt töltheti ki a kapcsolódó űrlapot, amelyet a visszaküldött áruhoz kell mellékelnie. Eltérő értékű, más árura való csere esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot az esetleges felárat/túlfizetést illetően.

3. Amint megkapjuk a nem megfelelő árut, az újat megküldjük a megrendelésben feltüntetett címére.

4. A megrendelésben szereplő, a www.bellinda.hu webáruház által helytelenül kikészített áru esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a contact@bellinda.hu e-mail címen.

Visszaküldés
1. Kérjük, az árut ajánlott levélben küldje el a következő címre: Bellinda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Baross u. 165.

2. A csomagban mellékelje a számlaszámot, amelyre az áruért kifizetett pénz visszatérítését szeretné igényelni. Itt töltheti ki a visszáru űrlapot, amelyet a visszaküldött áruhoz kell mellékelnie.

3. Amint visszakapjuk a nem megfelelő árut, elutaljuk a pénzt az Ön számára a megadott számlaszámra, legkésőbb az áru eladó részére történő kézbesítésének napjától számított 14 napon belül.