Kedves Vásárlóink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket az év végi szállításunkról raktárunk leállása miatt. Utolsó rendelési lehetőség, ami még karácsony előtt megérkezik: 2021.12.15. Első rendelés: 2022.01.05. Köszönjük megértésüket!

Társaságunkról

A Bellindát 1950-ben alapította Fred Vatter és Dr. Otto Palme harisnyamárkaként. A Bellinda név a „Bella Linda” kifejezésből származik, amely az észak-csehországi Krásná Lípa város nevének latin fordítása, ahol Josef Heinrich Vatter 1882-ben harisnyagyárat alapított.
 
1991 óta a Bellinda jelen van Közép- és Kelet-Európában is, a legfontosabb piacai pedig Csehország, Magyarország, Lengyelország és Szlovákia. Ma a harisnyaáru mellett a Bellinda márka női és férfi fehérneműk és kiváló minőségű zoknik széles választékát is kínálja.  Az első fehérnemű kollekciót 2000-ben mutatták be, és nagyon gyorsan a márka elválaszthatatlan részévé vált.  2015 óta a férfi fehérnemű forgalmazása a Bellinda MEN márkanév alatt történik.  A Bellinda minden évben olyan innovatív termékekkel áll elő, mint a sikeres Active Slimmer alakformáló termékcsalád, a BB Cream harisnyanadrág, vagy az Ecosmart termékcsalád organikus pamutból. 2015-ben a Bellinda az amerikai Hanes Brands Inc. részévé vált, amely más világmárkákat is magában foglal - DIM, Playtex, Wonderbra, Nur Die és Lovable. 
A Bellinda cookie-kat használ a legjobb szolgáltatások nyújtásához. A folytatással beleegyezik a cookie-k használatába a Bellinda weboldalán. Olvasson tovább