10 ajándéktipp Valentin-napra, amellyel garantáltan sikere lesz

jan. 23., 10:17

A Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe megállíthatatlanul közeledik, vele együtt pedig az apró meglepetések évente sorra kerülő kigondolása is, amellyel meglepheti kedvesét. Összegyűjtöttünk az Ön számára 10 Valentin-napi ajándéktippet, hölgyek és urak számára egyaránt, amelyek megkönnyítik az ajándékválasztást.


 

Valentin-napi apróságok hölgyek számára

Tisztában vagyunk azzal, ha egy férfi Valentin-nap előtt betér egy bevásárlóközpontba, a piros ajándékdobozok, hatalmas plüssök és csábító desszertek kavalkádjától azonnal megszédül. Mi az, ami ebből csupán ügyes marketingfogás és mivel szerezhetünk valóban örömöt annak, aki számunkra fontos? Az igazság talán az Ön számára is meglepő.

 

Virágok

A kétméteres plüssmedvétől nyilvánvalóan nem lesz minden hölgy elragadtatva, azonban egy szép csokortól igen. A hagyományosnak mondható rózsán kívül nézzen körül például a piros tulipánok vagy fréziák között, amellyel könnyedén bizonyíthatja szépérzékét és eredetiségét. Rózsa esetén azonban ne feledje, hogy a páros számú virágból készült csokrokkal elhunyt szeretteinkről emlékezünk meg a temetőben, a páratlan számú virágból összeállított figyelmességgel azonban bátran meglephetjük kedvesünket.

 

Fehérnemű

Valószínűleg nem kerülte el az Ön figyelmét sem, hogy Valentin-nap előtt pár héttel a divatcikkeket forgalmazó üzletek szó szerint hemzsegnek a piros és fekete fehérneműktől, amelyek már csak nyomokban mondhatóak szexinek. Őszintén? Az extravagáns fűzők helyett, amelyekbe a hölgyek alig tudják bepréselni magukat segítség nélkül, inkább egy elegáns melltartót vagy díszes bugyit válasszon, amelyeket szíve hölgye ténylegesen viselni is fog. Válassza például az ikonikus, öntámasztó Wonderbra márkájú melltartót.

 

Közös pillanatok

Az összes ajándék közül azonban minek örülnek a hölgyek leginkább? Természetesen az együtt töltött időnek. Akár moziba, vacsorázni, kirándulni hívja meg, vagy egyszerűen csak felbontanak otthon egy finom bort, higgye el, hogy őszintén és biztosan nagyobbra fogja értékelni, mint egy 100 rózsaszálból álló csokrot vagy egy rendkívül drága ékszert.

 

További tippek:

  • Masszázs kupon
  • Minőségi csokoládé
  • Könyv

 

Valentin-napi apróságok urak számára

Most pedig tekintsünk a dologra a másik oldalról és nézzük meg, mivel lepjük meg a szívünknek legkedvesebb férfit.

 

Egy elegáns ing vagy nyakkendő

A báli szezon itt van a nyakunkon, ezért ne habozzon, használja ki az alkalmat és lepje meg párját egy elegáns új inggel vagy nyakkendővel. A férfiak gyakran nem tartják olyan fontosnak az ünnepi ruhatár megújítását. Mégis, lehet, hogy hálásak lesznek Önnek, közvetlenül az esti rendezvényre indulás előtt.

 

Boxeralsó

A szép alsóneműből sosem elég. Különösen abból, ami egyszerre minőségi és kényelmes! A ház ura számára, de tulajdonképpen egy kicsit saját magának is, ajándékozzon egy ultra kényelmes és ultra szexi Cotton Stretch Boxer férfi boxeralsót.

 

2019-es határidőnapló

Az ötletek és tervek áradatával egyetlen férfi sem birkózik meg egy megfelelő határidőnapló nélkül. Ha párjának még nem jutott ideje arra, hogy beszerezzen egy újat az elkövetkező évre, ragadja meg az alkalmat, és szerezzen örömöt például egy praktikus, dátumozás nélküli naplóval, amelyben feljegyezheti az összes gondolatát, jó ötletét és álmát.

 

További tippek:

  • Mandzsettagomb/nyakkendőtű
  • A nagy játékosok számára egy újabb számítógépes játék vagy Playstation (ezt a tippet azonban jól fontolja meg, ha nem szeretné, hogy magányosan teljenek az estéi J)
  • Minőségi rum