2018-as ajándéktippek Karácsonyra: édesanyák, nagymamák, barátnők és barátok számára

nov. 29., 13:05

A Karácsony rohamtempóban közeledik, a varázslatos hangulatán kívül viszont azt a tényt is magával hozza, hogy a boltok ajtaja állandóan nyitva, az online áruházak kosarai pedig alig bírják a megrendelések terhét. Úgy érzi, nincs semmi ötlete, kinek mivel szerezhetne örömöt, nem is beszélve az ajándékvásárlás megkezdéséről? Nem számít, Karácsonyi ajándék tippjeink segítségével idén mindezt játszva - és ami fő, időben letudhatja.  


 

Karácsonyi ajándékok édesanyáknak

Az édesanyák általában a karácsonyi ajándékokat illetően összességében szerények és nem szabnak meg túl magas igényeket. Mi lenne azonban, ha idén a praktikus konyhai robotgépek és a piperecikkek helyett minőségi fehérneműt találnának a fa alatt, amelyet saját maguk számára gyakran nem vennének meg? Ha édesanyja szívesen visel szoknyát és ruhát, biztosan örülne a WINTER téli harisnyanadrágnak, amely kellemesen melegít a hideg téli napokon.

 

Csodálatos leggingek

A nők negyvenen túl általában arra vágynak, hogy ismét bármit, bármikor megehessenek anélkül, hogy utána minden egyes plusz centiméter miatt aggódniuk kelljen, ami feljött. Ugyan ezt az álmukat nehezen tudnánk teljesíteni, a jobb alak felé vezető úton azonban megfelelő segítséget nyújthatunk számukra az ACTIVE SLIMMER karcsúsító leggings segítségével. A legging a speciális anyagának (Acti Mineral Complex - poliamid integrált komplexummal) köszönhetően a testen fejti ki hatását, ennek köszönhetően pedig viselőjét akár -2,2 cm-rel lepi meg a derékrészen, akár -3,2 cm-rel a combokon és akár -2,2 cm-rel a térdnél.

További tippek:

 • Színházjegy (színdarab, balett, musical, stb.)
 • Szakácskönyv
 • Wellness-hétvége
 • Márkás parfüm

 

Karácsonyi ajándékok nagymamák számára

Ha a nagymama karácsonyi ajándékáról van szó, legtöbbször általában egy finom édesség vagy az ízületekre kedvező hatású táplálék-kiegészítő mellett tesszük le a voksunkat. Nem csoda, hiszen el sem tudnánk feledkezni róluk a Karácsony előtti időszakban rendszeresen sugárzott megannyi reklámnak köszönhetően. Mi lenne azonban, ha az idei ünnepekkor valami olyasmivel lepné meg nagymamáját, ami nem emlékezteti a korára? Lepje meg egy ultra kényelmes és funkcionális melltartóval a DIM GENEROUS termékcsaládból, a problémák és az időskor helyett pedig inkább fektesse arra a hangsúlyt, hogy ő is változatlanul csinos lehet.

 

Valami szívet melengető

El tudná képzelni a Karácsonyt pihe-puha meleg zokni nélkül? Mi biztosan nem! A nagymama lábai sem tudnák elképzelni a telet vékony zokniban. Higgye el, hogy a puha SOFT zokni biztosan kellemesen felmelegíti.

További tippek:

 • Robotporszívó
 • Fényképalbum
 • Gyógynövényekből készült termékek (gyógytea, gyógynövény alapú szirup és testápoló)
 • Minőségi testkozmetikumok

 

Karácsonyi ajándékok barátnő/barát számára

Azon töri a fejét, mivel lepje meg kedves barátnőjét? Ne keresgéljen tovább. Kevés nő tud ugyanis ellenállni egy szép fehérneműnek, szóval, ha nagyjából sejtjük a méretét, ne habozzunk! Az ikonikus Wonderbra melltartó segítségével szó szerint istennőnek érezheti magát, és akár báli ruha alatt is tökéletes viselet. A Beauty push up Melltartó ugyanakkor teltebb dekoltázst és nagyobb önbizalmat kölcsönöz számára. Előbb azonban győződjön meg róla, nem sértődik-e meg az ajándék kategóriája miatt J.

További tippek:

 • Romantikus hétvége két fő számára
 • Masszázs kupon
 • Repülőjegy bárhová
 • Ékszer

Tippünk: Ha nem tud dönteni, mivel lepje meg párját, válassza stílusos férfi boxer alsónkat, a Bmen Boxer modellt, amely biztosan elnyeri az Ön tetszését is.

 

Karácsonyi ajándékok barátnő számára

Barátnőnk számára ajándékot válogatni öröm. Sok közös van bennünk, tudjuk, minek örül és a legtöbbször nem is nyúlunk mellé a választásban. Biztosra vesszük, hogy Ön is ismeri a barátság-karkötőket, vagy akár visel is ilyet, de lefogadjuk, hogy barátság-zokniról még nem hallott. A két pár, egymást kiegészítő színes zokni megfelelő ajándék barátnőjének, hiszen egyszerre szerezhet vele örömöt és okozhat jó kedvet.

 

További tippek:

 • Illatgyertya (Yankee Candle, Bomb Cosmetics)
 • Aranyos házicipő
 • Koncertjegy
 • Könyv

 

A Bellinda cookie-kat használ a legjobb szolgáltatások nyújtásához. A folytatással beleegyezik a cookie-k használatába a Bellinda weboldalán. Olvasson tovább