2019-es karácsonyi ajándék tippek: Mivel szerezhet örömet édesanyjának, nagymamájának és barátainak?

nov. 29., 13:46

Karácsonyig ugyan van még néhány hét, de mi lenne, ha idén végre időben szerezne be minden ajándékot? Közvetlenül Szenteste előtt így legalább nyugodtan kipihenheti magát, és anélkül élvezheti az ünnepi hangulatot, hogy az utolsó pillanatban ajándékokat kellene hajkurásznia. Tekintse meg a tökéletes ajándékokra vonatkozó alábbi tippjeinket szerettei számára!


Karácsonyi ajándéktippek hölgyek számára

Egy hölgy karácsonyi ajándékának megtervezése tulajdonképpen pofonegyszerű – nagyon fog örülni egy szép új fehérneműnek, minőségi kozmetikumnak, egy csillogó ékszernek, de egy kalandos ajándéknak vagy egy jó könyvnek is. Az ajándékok terén talán nem is lehet melléfogni egy nő esetében, hacsak nem egy új felmosó szettel vagy egy formátlan pizsamával készül épp meglepni. Egy azonban bizonyos – a nők vágyai generációról generációra változnak, amit felettébb érdemes észben tartani a megfelelő ajándék kiválasztásánál. És Ön melyik ajándékunkat választaná?

 

Ajándék édesanyáknak

Idén valami szépet és praktikusat szeretne választani édesanyjának? Akkor mielőbb vesse el ezt a gondolatot, és olyasmit válasszon, amivel tényleg örömöt szerezhet neki. A ruhák és szoknyák szerelmesei számára, akik télen is stílusosak szeretnének lenni, mi sem okozhat nagyobb örömöt, mint egy kárómintás, Trend harisnyanadrág, amely egyszerre kifinomult és szexi. Nagyszerűen illik hivatalosabb eseményekre, például fekete ruhához, de hétköznapi viselethez is, mivel különlegessé tesz minden outfitet.

A Karácsony meleg zokni nélkül nem is Karácsony – egyetért velünk? Úgy tűnhet, hogy a pihepuha ajándékok a zoknival az élükön a sztereotípiás, szükséges rossz közé tartoznak – ez viszont egyáltalán nem mondható el a mesésen puha SOFT zokniról. A benne való járás közben olyan érzésünk támad, mintha a legpuhább mohán sétálnánk, így a hosszú téli estéken anya örömteli társa lesz.

És még minek örülne anya?

  • Wellness-hétvége
  • Masszázs- vagy kozmetikai kupon
  • Ékszer

 

Ajándék feleségünk / barátnőnk számára

Azon töri a fejét, mivel lepje meg kedvesét, és most sajnálja, hogy nem jegyzetelte le az év folyamán elejtett kívánságait, vagy, hogy nem hallgatta meg figyelmesebben? A barátnőnk a legnagyobb valószínűség szerint a lelke mélyén arra vágyik, hogy az ajándékunk majd kifejezi iránta érzett szerelmünket és pontosan eltaláljuk szíve eddig beteljesületlen vágyait. És mi a helyzet, ha a feleségünket szeretnénk megajándékozni? A legnagyobb valószínűséggel főként egy kis nyugalomra és a saját magára fordítható időre vágyik, különösen, ha nagyrészt ő gondoskodik az egész háztartásról és a gyerekekről.

Egy gyönyörű fehérneműnek azonban minden feleség örül. Lepje meg partnerét egy divatos háromszög fazonú Wonderbra csipkés melltartóval, és ne hagyja ki a pillanatot, amikor kicsomagolja az ajándékot a fa alatt! Ha pedig véletlenül nem a jó méretet tippelte meg, a melltartót 14 napon belül bármikor visszacserélheti.

Egy vérbeli sportolóval osztja meg otthonát? Támogassa a hobbijában, legyen az akár a futás, a jóga vagy épp a fitnesz és ajándékozza meg egy Champion sportmelltartóval, fekete, fehér vagy lazac színben. Ez a melltartó megfelel a funkcionális fehérnemű minden követelményének – varrás nélküli szabás és a szélesebb pántok maximális komfortérzetet biztosítanak a mozgás során, míg a Double Dry™ technológia hatékonyan vezeti el a nedvességet.

És még minek örülne partnerünk?

  • Kozmetikai ajándék szett
  • Parfüm
  • Közösen eltöltött wellness-hétvége
  • Szőrtelenítő készülék, hajsütővas vagy hajszárító
  • Karóra

Vagy épp egy új nappali bútor, hálószobaágy, ülőgarnitúra... röviden, bármely olyan háztartási eszköz, amelynek cseréjére párja már nagyon régóta vágyik J.

 

Ajándék nagymamánk számára

A nagyi viszont biztosan a praktikus ajándékoknak örül majd a legjobban. Lepje meg egy funkcionális kerekes bevásárlótáskával, egy szupermarket-utalvánnyal, vagy épp egy új háztartási robotgéppel, amely ellen egészen mostanáig hevesen tiltakozott, mivel a régi még változatlanul tart egy darabig. Kedvenc nagymamája egészségét minőségi étrend-kiegészítőkkel, gyógynövény-sziruppal és természetesen bármivel támogathatja, ami télen melegen tartja őket. Ebben segít a kényelmes SOFT zokni, vagy a pamut atlétapóló

 

Ajándék barátnőnk és nővérünk számára

A barátok vidámabbá teszik életünket, megértenek bennünket, ezért Karácsonykor ők is megérdemlik a figyelmünket. Rendkívül népszerű CRAZY  zoknijainkkal, ezekkel az őrülten jó, vidám darabokkal, állatok, gyümölcsök és a természetből vett elemek vicces motívumaival garantáltan lenyűgözi majd barátnőjét vagy nővérét egyaránt!

 

Karácsonyi ajándéktippek férfiak számára

A férfiak nagy része a férfi alsónemű vásárlást párjára hagyja – ők mégis jobban kiismerik magukat e területen és pontosan tudják, mi illik a legjobban szívük választottjának. És mikor máskor „frissítsük fel” a férfiak alsóneműtárát, mint épp Karácsonykor?

Stílusos darabot jelenthet partnere számára a BMEN férfi boxeralsó, amely speciális AIR zónákkal rendelkezik, amelyek gondoskodnak a légáteresztő-képességről viselés során.

Ha pedig nagyban gondolkodik párja alsónemű-tárát illetően, válassza számára a csinos, öt darabból álló BMEN boxercsomagot.

Nagypapánk számára a barkácskészleten, detektívkönyveken vagy egy üveg jóféle alkoholon kívül a Norwegien gyapjúból készült meleg zoknival is örömöt szerezhet, amelyet akár a legnagyobb fagyban is nyugodtan viselhet.

És még minek örülnek a férfiak?

  • Sportfelszerelés
  • Okosóra
  • Bőr pénztárca vagy táska
  • Autó-motor felszerelés
  • Adrenalin élmény – például ejtőernyős ugrás vagy bungee jumping
  • Egy álomautó vezetése