2019 őszi trendek: Szabaddá tett fehérnemű, övmánia és extra hosszú kabátok

aug. 23., 12:05

A fák levelei sárgulnak, a nappalok rövidülnek, a divattervezők pedig ismét további trendeket hoznak, amelyek uralni fogják az idei őszt.  Elhoztuk Önnek a legforróbb trendek összefoglalását, néhány tippel együtt, hogyan sajátítsa el őket könnyen.


 

Az idei ősz slágerszíne: A levendula

Ami a színeket illeti, az idei ősz kivételes lesz. A hagyományos piros, sárga és barna színt ugyanis felváltja a levendulaszín, amely egyértelműen megérdemli az ősz színe titulust. A színes nyári színpalettáról történő áttérés így enyhe lesz és egyáltalán nem komor.

 

Övmánia

Ha Önt ez idáig elkerülte az övek trendje, épp ideje adnia neki egy esélyt. A divatvilág kifutóit szó szerint elárasztotta az övhullám, ami világosan kimondja: Övezze át, amit csak tud! Egy szép övvel nemcsak a derekát hangsúlyozhatja, hanem az adott ruhadarabnak megfelelő eleganciát is kölcsönözhet. Az őszi ballonkabátok, kabátok és blézerek ráadásul egyenesen megkövetelik az öv viselését. A legjobb tehát, ha különböző kombinációkat, anyagokat és övszélességeket próbál ki, hogy meglássa, melyik hatás áll Önnek a legjobban.

 

Szabaddá tett fehérnemű

Ha imádja a gyönyörű fehérneműt és csipkével díszített melltartóval, szatén inggel vagy izgalmas szabású bralette melltartóval is büszkélkedhet, ne rejtse el a ruha alá, inkább mutassa meg az egész világnak! Az ősz elején ráadásul minden feltétel adott hozzá, hiszen a kivillanó fehérnemű kihívóságát egy könnyű blézerrel vagy kardigánnal teheti visszafogottabbá.

 

3 hasznos tippünk van a fehérneműk kombinálására – mégpedig nemcsak az őszi outfitekben:

 

1. Csipkés melltartó fehér inggel

A csipkés melltartók vagy bralette melltartók olyan darabok közé tartoznak, amelyeket tényleg kár elrejteni. Ideális esetben viselje fehér ing alatt, vagy hagyja, hogy finoman kilátsszon egy mélyebb kivágásból, vagy akár átlátsszon. Az összeállítás többi részében azonban legyen konzervatívabb, és válasszon klasszikus fekete, ceruza- vagy egyenes szabású nadrágot.

 

2. Body + kosztüm

A legkülönfélébb szabású és anyagú, elegáns női kosztümök az idei ősz forró trendjévé válnak, így az irodából egyből elindulhat az esti vacsorára – és Ön lesz a sztár! Ehhez elég, ha blúz helyett csipkés bodyt visel, a térdig érő ceruzaszoknyát pedig rövidebb kosztümszoknyára cseréli. A kosztüm minőségi fekete harisnyanadrágot is megkövetel, ideális esetben az ABSOLUT RESIST SHAPE 20 DEN darabunkat, amely szembiztos, a mozgás során nem gyűrődik össze, bónuszként pedig finoman formálja a hasat és a popsit. Végül bújjon bele egy szép magas sarkú cipőbe, egészítse ki egy csillogó retiküllel és nyugodtan élvezze az érzést, milyen szexi! ;)

 

3. Szaténblúz ruha helyett

Ki mondta, hogy a szatén hálóinget csak alvás közben viselhetjük? Erről szó sincs: most hosszabb változatban nyugodtan viselje ruha helyett egy könnyű táskával, amely megszabadít az érzéstől, mintha csak pizsamában indulna útnak reggel. Ha viszont ezt a megjelenést túl merésznek tartja, próbálja ki a mérsékeltebb változatát. A szatén inget vegye fel egy egyszerű fehér póló fölé, amellyel, kék, laza szabású farmerrel kombinálva lezser, mégis lázadó hatást érhet el.

 

Szuperhosszú kabátok

Milyen ősz lenne, ha legalább az egyik trend nem a kabátokkal lenne kapcsolatos? A világ vezető divattervezőinek legújabb kollekciói alapján úgy tűnik, hogy idén a kabátok valóban felmelegítenek majd bennünket, amiben segítségükre lesz a meghosszabbított szabásvonaluk és a nehéz anyagaik, élen a minőségi gyapjúval. Minél hosszabb és drámaibb kabátot szerez be idén, annál jobb.