2021 nyári trendek: Ingek, bike shorts és sorbetes káprázat

júl. 2., 18:12

Végre eljött a régóta várt nyár, vele együtt pedig megérkezett a divattrendek újabb adagja is. Itt az idő, hogy elrakjuk a házi szetteket a karantén idejéből, és megszellőztessük azokat a gyönyörű darabokat is, amelyek már türelmetlenül várakoznak. A világ divattervezői idén elsősorban a kényelemre szavaznak, amit sokan közülünk biztosan értékelni fognak. 6 forró trendet mutatunk most be, amelyek semmiképp sem hiányozhatnak idén a ruhatárából!


 

1. Crop topok

A rövid felsőrészek, vagy az ún. crop topok – nagy nyári klasszikusok, amelyek talán sosem mennek ki a divatból. Minden elképzelhető színben és szabásvonalban kaphatóak, és számtalan módon kombinálhatók. A fedetlen köldök ugyan nem mindenki számára előnyös, azonban nem szükséges bennragadni a kilencvenes években sem, hogy túl sokat mutassunk. Ráadásul rajtunk maradt néhány plusz kiló is? Emiatt egyáltalán ne fájjon a feje – crop topot számos plus size modell is visel.
 
Uralja Ön a crop topok világát
Csak annyit kell tennie, hogy a megfelelő szabást választja, és olyan magas derekú farmert vagy mintás szoknyát választ a csípőnadrág helyett, amely vonzza a figyelmet.  Végül vegyen fel fehér tornacipőt, és máris izgalmas, lezseren sportos megjelenésre tehet szert. Ha pedig még érdekesebbé szeretné tenni, hagyja, hogy a tornacipőből kikandikáljon a divatos pöttyös zokni.
Amennyiben úgy dönt, hogy este kicsit kifinomultabb megjelenésre vágyik, egyszerűen válasszon egy csipkével díszített, fekete crop topot, fehér nadrágot és fekete biker dzsekit. Egyszerű, mégis szexi.
Forrás: prettylittlething.com
 
 

2. Laza ingek

Lenge, kényelmes és ideálisan férfias. Ingekből az idén minden eddiginél többet láthat az utcán, azonban határozottan ne számítson semmiféle irodai stílusra. Épp ellenkezőleg – a kapott megjelenésnek olyan hatást kell keltenie, mintha a kedvenc szettünket vettük volna fel, a reggeli nagy sietségben pedig épp azt az inget kaptuk volna magunkra, amely a folyosón lógott egy akasztón. A forró nyáron értékelni fogja a minőségi anyagot is, ezért részesítse előnyben a klasszikus pamutingeket, vagy próbálja ki a lent vagy a selymet.
Forrás: wheretoget.it

 

3. Széles szárú nadrág

Nem szeretnénk illúziórombolóak lenni, azonban a legújabb trendek szerint nagyon is úgy tűnik, hogy a skinny farmerek korszaka határozottan leköszönt. A legtöbbünk azonban valószínűleg értékelni fogja, legalább nem kell szoros nadrágban feszengenünk, amikor a hőmérő húsz fok fölé kúszik – ez végül is nem egészen ideális. Szekrényében viszont készítheti a helyet a széles szárú nadrágoknak. Újra visszatérnek a divatba az ikonikus „trapéznadrágok” is, amelyek a halhatatlan farmer változatukban talán még valahol beszerezhetőek.
Forrás: vicicollection.com

 

4. Bike shorts

Lehet, hogy a leggingsekről azt mondták, hogy a fitnesztermekbe valók a város helyett, ez viszont nem mondható el a rövidített változatukról, a kerékpáros rövidnadrág formájában. Az ún. „biker shorts” trendje egészen a ’80-as és ’90-as évekig nyúlik vissza, amikor szó szerint rivaldafénybe kerültek – nagy rajongójuk lett például az énekesnő Madonna, a színésznő Jessica Parker vagy Diana hercegnő is. A fő kérdés világosan hangzik: Hogyan viseljük a kerékpáros rövidnadrágot anélkül, hogy elvinne bennünket a divatrendőrség? Ha biztosra akar menni, válasszon fekete rövidnadrágot és egy laza fehér pólót vagy crop topot a már említett oversized inggel. Ha a rövidnadrágnak ünnepibb hangulatot szeretne kölcsönözni, vegyen fel hozzá egy egyszerű topot és blézert.
Forrás: fashionactivation.com
 

5. Sorbetes káprázat

A mélysárgán, piroson és rózsaszínen kívül idén teret kapnak a finomabb színárnyalatok is, mint például a menta, a levendula, a krémszínű, a barack vagy a világosrózsaszín.
Forrás: Unsplash
 

6. Átlapolós zsinórok

Míg tavaly az üzletek tele voltak rojtos ruhákkal, idén az átlapolós zsinóros darabok leptek el mindent, amelyek valamivel elegánsabban néznek ki. Ezt a trendet a leggyakrabban a fürdőruhákon láthatjuk, ahol a zsinórokat egyszerűen a mellkasán kötheti meg, vagy a legkülönfélébb felsőknél. Ez alól a derékig érő nadrágok sem kivételek, amelyek az oldalukon a „köteleknek” köszönhetően kivágottak.
 
Forrás: beginningboutique.com