3 tipp a tökéletes lábakért

szept. 2., 14:28

Ismerje be, hányszor bámulta meg barátnője tökéletes lábait, és gondolt arra, hogyan csinálja, hogy ilyen fantasztikusan néz ki. Elárulunk most egy kis titkot. Barátnője vélhetően ismeri 3 tippünket, amelyek segítségével Önnek is isteni lábai lehetnek. Nem hiszi? Olvasson tovább.


1. Kényeztesse lábait

Idegesítik a „Szeresd a lábad“ okoskodások? Minket nagyon. Természetes, hogy szeretjük a lábainkat. Nekik köszönhetően tudunk járni, és eljuthatunk bárhová, ahová csak kedvünk tartja. Ez igaz. De mégsem haragudnánk meg rájuk, ha kicsit hosszabbak lennének. Mit tehetünk? Fontos tudni, hogy minden láb lehet szép, csak egy kis törődésre van szükségük. A rendszeres szőrtelenítés és testápoló krémek használata természetes kell hogy legyen. A lényeg mégis a részletekben rejlik – milyen gyakran lakkoza lábujjkörmeit? Hogy a nyár már mögöttünk van, még nem jelenti azt, hogy most egy évre elfeledkezhet a pedikűrről. Ugyanez érvényes a száraz sarkakra is. Kényeztesse lábait az év minden szakában – megérdemlik. Hiszen egész évben jól szolgálnak, nem csak nyáron. 

 

2. Vásároljon okosan

Vásárlásnál se feledkezzen meg a részletekről. Legyen harisnyanadrág készlet a fiókjában, így minden alkalomra felkészült lehet. Egy váratlan komolyzenei koncert, egy színházi előadás, rakpart menti romantikus séta? Semmi sem billentheti ki egyensúlyából, ha lesz mit felvennie. A társadalmi eseményeken egyszerűen kötelező a decens harisnya, a termo harisnyanadrágok pedig jobban felmelegítik a téli napokon, mint egy csésze forralt bor. Gondoljon a harisnyákra, mikor vásárol. 

 

3. Varázsoljon tökéletes alakot 

Most már körmei szépen ki lettek lakkozva, lábai pihe-puhák, és a szekrényben ott várják a nagy pillanatot a harisnyák. Hogyan tovább? Formálja lábait tökéletesre. A recept – guggulások és kitörések. Talán gyönygyözik a homloka a testnevelés tanárnőre gondolva, aki inkább egy testnevelés tanárra hasonlított, mikor eszébe jut, miféle őrültségekre kényszerítette az osztályt az órákon. Ne féljen, ez a gyakolrat most az Ön forgatókönyve szerint fog lezajlani. Elég, ha naponta 10 guggolást vagy kitörést végez, majd ezt a számot fokozatosan növeli. Vigyázat! Fontos részlet – térdei soha ne kerüljenek spiccei elé. Feleslegesen erőltetné meg őket, és a fájdalom sem váratna sokáig magára. Torna előtt ne felejtsen el nyújtani. Meglátja, egy kis mozgás után sokkal könnyebben megy majd a munka. 

Most már tudja, hogyan érheti el, hogy Önnek is tökéletes lábai legyenek – szépítgesse őket, legyen harisnyája minden alkalomra, szánjon néhány percet minden nap egy kis tornára. Még egy fontos tanács a végére – ha elégedett lesz lábaival, mutassa meg őket mindenkinek! Szép ruhák, tökéletesen illeszkedő cipők, megfelelő harisnyák – öltözködjön úgy, hogy bármilyen etikett szakértő elismerő pillantásokat vessen Önre.

 

A Bellinda cookie-kat használ a legjobb szolgáltatások nyújtásához. A folytatással beleegyezik a cookie-k használatába a Bellinda weboldalán. Olvasson tovább