Kedves Vásárlóink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket az év végi szállításunkról raktárunk leállása miatt. Utolsó rendelési lehetőség, ami még karácsony előtt megérkezik: 2021.12.15. Első rendelés: 2022.01.05. Köszönjük megértésüket!

3 tipp, hogy az alsóneműje minden bál istennőjévé varázsolja Önt

okt. 10., 09:16

És itt van, a karácsony a nyakunkon, és mindjárt utána a bálszezon. Mit jelent ez? Alkalmat. Végre eljön az Ön pillanata. Végre megmutathatja magát abban a gyönyörű ruhában, amelyik oly türelmetlenül várakozik a szekrényben. De mit vesz fel alá?


Láthatatlan fehérnemű Női alsó

Minden a részletekben rejlik. Ezt a mondatot nyugodtan kitetoválhatja magára - mindig igaz volt, most is az, és időtlen időkig az is marad. Az alsónemű is igazolja ezt. Csak képzelje el: Épp egy bálon vesz részt, és hirtelen megjelenik egy gyönyörű nő, aki szexi, feszes vörös ruhát visel, és Ön csendben irigykedik lenyűgöző stílusára. De csak addig, amíg hátat nem fordít. A fenekén ugyanis átüt a bugyi vonala. Sajnálatos, de Ön ne kövesse el ugyanezt a hibát! Estélyi ruhája alá válasszon varrás nélküli alsóneműt, például a Seamless Slipet. Ez a bugyi tökéletesen követi teste vonalát, és senki sem veszi észre viseletét. És ennek így kell lennie. 

Néhány kiló plussz? Nem számít!

Sajnálja, hogy nem járt el az edzőterembe gyakrabban, mikor a csípőjére néz? Nyugi, van egy tippünk, amellyel eltüntetheti a felesleget már ma estére. Amire a személyi edző nem képes, arra való a karcsúsító fehérnemű. Néhány másodperc alatt vonzó alakot biztosít, és minden egyenetlenséget elsimít. Legalábbis egy estély idejére biztosan. Ha csak a csipő tájéka aggasztja, válassza a 3Action Slipet. Ha pedig jól jönne egy kicsivel laposabb has, és combjain is javítana, a magasabb derekú Active Slimmer az Önnek megfelelő darab. Ragyogjon!

Szuper push-up melltartó Úgy nézünk ki, ahogy érezzük magunkat

Ön is tudja, miről van szó. Néha előfordul, hogy egyszerűen csak kényelemre vágyik, és egy öreg kardigánt, farmert és tornacipőt vesz magára, mégis egész nap bókokkal halmozzák el ismerősei, hogy milyen fantasztikusan néz ki, Ön pedig nem igazán érti a helyzetet. Környezete ugyanis nem az agyonnyúzott ruhákat látja, hanem azt, ami Önből sugárzik - az elégedettséget. Ugyanez érvényes a sexappealre is. Ha egy bálra egyszerű ruhát választ, alá pedig szexi fehérneműt, az emberek rögtön megérzik, hogy fantasztikusan érzi magát. Mit szól például a Super Push up Brahoz? Elegáns és lenyűgöző dekoltázst varászol Önnek. 

Válasszon akár varrás nélküli fehérneműt, akár karcsúsító alsóneműt vagy egy szexi darabot, az elsődleges és legfontosabb, hogy kényelemben érezze magát. Hiszen éppen ez az érzés varázsol Önből istennőt, olyat, amilyen mindig is szeretett volna lenni. Élvezze hát a bálszezon minden percét!a

A Bellinda cookie-kat használ a legjobb szolgáltatások nyújtásához. A folytatással beleegyezik a cookie-k használatába a Bellinda weboldalán. Olvasson tovább