Kedves Vásárlóink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket az év végi szállításunkról raktárunk leállása miatt. Utolsó rendelési lehetőség, ami még karácsony előtt megérkezik: 2021.12.15. Első rendelés: 2022.01.05. Köszönjük megértésüket!

4 eredeti ötlet: Hogyan rejtsük el a fehérneműt a ruha alatt?

aug. 20., 08:05

Korábban azzal kapcsolatban adtunk tanácsot, hogy kövesse az épp csak kilátszó melltartók trendjét, de ma pont az ellenkezőjéről lesz szó: Hogyan lehet a fehérneműt legjobban elrejteni ruha alatt? Lássunk néhány eredeti ötletet.  


 

1.Varrásmentes női alsók

Tisztelettel gondolunk a varrásmentes női alsók feltalálójára! Ha szűk ruhát vesz fel, nem rajzolódnak ki az alsónemű nemkívánatos körvonalai, és annyira kényelmes, hogy el is feledkezhet róla. Láthatatlanságuk jól jön, ha menyasszonyi, vagy báli ruhát visel. Ha ez a kis csoda még nem bújik meg fehérneműs fiókjában, itt beszerezheti

 Szeretnék varrásmentes alsót!

 

2.Varrásmentes melltartók

Következő bámulatos ajánlatunk a láthatatlan melltartó. Vállpántos ruha alá tökéletes viselet a Padded Bra párnázott melltartó, míg vállpánt nélküli ruha alá az ikonikus Wonderbra, amely egyesíti a csábítást és a kényelmet. Mindkettő varrásmentes, így semmi nem zavarja a ruha megjelenését.

 

3. Hátul kivágott ruha és bevarrott melltartó

Partira készül és hátul kivágott ruhában szeretné elkápráztatni a többieket? Ne rontsa el a látványt díszes melltartóval, inkább rejtse el a ruha alatt. Ez megoldható a megfelelő körméretű melltartóval, amely nem vág be oldalt. Vegye fel a megfelelő kosárméretű melltartóját, próbálja hozzá a ruhát, majd jelölje be, hol találkozik a ruhával. Majd ezeken a helyeken a melltartót pár öltéssel varrja a ruhához.

 

4. A gemkapocs trükk

A keresztpántos ruhák, vagy más keresztpántos felsők gyönyörűen mutatnak, de a hozzájuk megfelelő melltartó kiválasztása akár hosszú órákkal is meghosszabbítja készülődését. Ha nincs speciálisan erre a célra kialakított melltartója, akkor se essen kétségbe, csak fogjon egy egyszerű irodai gemkapcsot, és az alábbi képen bemutatott módon kapcsolja össze a melltartó vállpántjait.

 

A Bellinda cookie-kat használ a legjobb szolgáltatások nyújtásához. A folytatással beleegyezik a cookie-k használatába a Bellinda weboldalán. Olvasson tovább