4 tipp, hogy az éven igazán eredeti legyen a Valentín-nap

febr. 5., 10:05

Még a karácsonyi költségek okozta sokkból lábadozunk, így nincs igazán kedvünk újra egy egész vagyont költeni az ajándékokra. Ez viszont még nem ok arra, hogy ne ünnepeljük meg a szerelmesek napját. Inspirálódjon ötleteinkből, melyekből most megtudhatja, hogyan teheti emlékezetessé e nap minden pillanatát, és lehet kíméletes pénztárcájához egyben. 


 

Lepje meg őt

Az elcsépelt ajándékokat, mint egy óra vagy egy parfüm, hagyja a következő karácsonyra, ehelyett keltse életre fantáziáját. Ne ijedjen meg, nem kell fejvesztve megrohamoznia a legközelebbi papíros üzletet, sem pedig újra a rajzasztal mögé üllnie. Elég, ha jó a memóriája, papírt, tollat ragad, na meg egy lezárható üveget, melyre azt a cetlit ragazstja: 365 dolog, amit szeretek benned.  Ha már most aggodalmai támadtak, hogy a 10. dolog után csak nehezen találna ki tizenegyediket, könnyen megoldhatja a helyzetet színes papír segítségével – rózsaszín papírdarabokra írja fel azokat a helyeket, amelyekre szívesen ellátogatna párjával, vagy mondjuk zöldre azokat a közös pillanatokat, amelyeket soha sem felejt el.

 

Romantika a jégpályán

Porolja le korcsolyáját, és drukkoljon elő jégtánc tudásával. Főzzön forró teát, töltsön bele egy kis rumot, vagy készítsen forralt bort – nem csak felmelegít, de bátorságot is önt a lábunkba. És már piruettezhet is a jégpályán, amelyet meghajlással, de akár egy csókkal is befejezhet.

 

A szerelem séf

Mikor készítettek utoljára valami finomat közösen a konyhában? Hölgyeim, legalább ez alkalomból bocsássák meg párjuknak, hogy főzés közben összegyűrik a konyharuhát, sőt, attól se essenek kétségbe, ha ugyanazzal a késsel vágják fel a zöldséget és a húst. Engedjék kicsit el magukat, készítsék el egyik kedvenc fogásukat, de ezúttal párjuk társaságában, és élvezzenek ki minden együtt töltött pillanatot. Néha ugyanis nem a végeredmény a legfontosabb, hanem az egész folyamat.

 

Szerezzen be új fehérneműt

Mikor villogjon új fehérneművel, ha nem Bálint napján. A boltok polcain inkább piros alsóneműk díszelegnek, ne aggódjon viszont, ha ez a szín nem hozza lázba, a csábításnak más árnyalatai is léteznek. Nyugodtan döntsön a klasszikus színek mellett. Bármilyet is válasszon, ne feledkezzen meg a combfixről, hiszen az teszi fel az i-re a pontot. Mindenkinek illenek, praktikusak, a férfiak pedig megőrülnek értük.

 

Ha még most sem találta ki, mivel lephetné meg párját, tekintse meg különleges valentín-napi ajándékcsomagjainkat, hiszen a szerelem ünnepe már itt kopog az ajtón.