4 tipp, hogyan érezze magát magabiztosnak és szexinek az ágyban

máj. 17., 07:20

Tudta, hogy 10 nőből csak 1 érzi magát szexinek az ágyban a partnerével? Az Euroclinix Egészségügyi Klinika brit felmérése szerint a férfiak sokkal jobban állnak, ha az ágyban való magabiztosságról van szó. Miért van ez, és hogyan kezdhetjük el végre istennőnek érezni magunkat? Van néhány tippünk, ami segíthet.


Nem lenne jobb lekapcsolni a lámpát? Vajon hogy nézek ki ebből a szögből? Mi lesz, ha észreveszi a cellulitiszem?

Mondatok és feltételezések, amelyek gyakran előfordulnak a női gondolatok között az ágyban való játék során, és amelyek ismerősek lehetnek az Ön számára is. Sajnos a nők sokkal intenzívebben érzékelik a hiányosságaikat (bár gyakran nincs is szó hiányosságokról), mint a férfiak, és nem csak szex közben.

Forrás: euroclinix.net

A férfiak sokkal nagyobb valószínűséggel jelentkeznek egy állásra akkor is, ha az álláshirdetésben szereplő követelményeknek csak 20%-ban felelnek meg, míg a nők még akkor is haboznak, ha 99%-ban megfelelnek. Semmi mástól nem függ ez, mint az alacsonyabb önbecsüléstől.

Miért bíznak a férfiak jobban magukban?

Ehhez több tényező is hozzájárul. Biológiai szempontból arról van szó, hogy a férfiaknak nagyobb vállalkozó szellemük és kockázatvállalási képességük van. Ha ehhez hozzávesszük a magasabb tesztoszteronszintet, valószínűleg világossá válik, hogy a férfiak általában miért bíznak jobban magukban. Ezzel szemben a kislányokat mindig is arra tanították, hogy legyenek csendesek és engedelmesek, és mindenekelőtt ne rohanjanak sehová. És épp innen származik ez az egész.

  1. Legyen önmaga

Egyes felmérések szerint a nők csak 30 éves koruk után érik el teljes szexuális önbizalmukat, amikor egyszerűen elfogadják magukat olyannak, amilyenek, és nem érdekli őket, hogy ki mit gondol. Az igazság az, hogy az ágyban szexinek érezni magunkat egyáltalán nem arról szól, hogy tökéletes kockás hasunk van, kerek fenekünk és olyan a hajkoronánk, mint Shakirának.

 Arról szól, hogy jól érezzük magunkat a saját testünkben, ismerjük azt, és hagyjuk, hogy az energia áramoljon a gondolatok helyett. Próbálja meg arra irányítani a figyelmét, amit szeret magában – biztosan talál majd valamit. Ne hasonlítgassa magát senkihez és legyen önmaga.

  1. Szerezzen be szexi fehérneműt

A szép fehérneműnek egyáltalán nem arra kell elsődlegesen szolgálnia, hogy elcsábítsa a partnerét. Először is érezhetően növelheti az önbizalmát, és talán még bátorságot is adhat a kísérletezéshez. Természetesen nem kell apró fűzőkbe vagy két centiméteres szövetből és vékony zsinórokból készült szettekbe szorítania a testét. Válasszon olyan fehérneműt, amely egyszerre lesz kényelmes és valami miatt különleges. Lehet az csipke, egy merész szín vagy újszerű szabásvonal.

  1. Hangolódjon rá

Természetesen nem minden nap lesz kedve különleges hangulatot teremteni, jelmezekbe öltözni és a hétköznapi szexet különleges szertartássá változtatni. Másrészt, még olyan apróságok is, mint a tompított, színes világítás vagy egy különleges alkalmakkor használt parfüm megváltoztathatja a kedvét, és megadhatja a szükséges hangulatot.

  1. Lépjen ki a komfortzónájából

Az önbizalom megszerzéséhez egyszerűen ki kell lépni időről időre a komfortzónánkból. Ugyanez érvényes az ágyban is. Ha mindig a partnerére bízza az első lépést, próbáljon meg egyszer saját maga kezdeményezni, és vegye el, amit akar. Ez növelni fogja az önbizalmát, és a partnere is értékelni fogja. Ha valami különlegeset szeret az ágyban, vagy valami újat szeretne kipróbálni, mondja el. A kommunikáció és a nyitottság nem csak az ágyban, hanem a kapcsolat egészében is az elégedettség alappillérei közé tartozik.