5 divat bűn, amelyet a férfiak nap mint nap elkövetnek

nov. 21., 12:32

Divattal kapcsolatos kérdésekben a férfiak gyakran a barátnőjükre támaszkodnak. De mit lehet tenni, ha a barátnő épp nem ér rá? Vagy ha ő sem ismeri ki magát a témában? Akkor muszáj egyedül belevágni. Mi persze segítünk ebben is.


1. BevágFérfi boxer DRY&COOL technológiával

Kezdjük rögtön keményen. A legrosszabbal. Csak néhány dolog van, amit be kellene tiltani a férfiaknak. Ilyen például a kigombolt hawaii ing, a zselétől ragadós haj, és most jön a legrosszabb... a bevágó alsónadrág. Nagyon egyszerűen a történet - látogatás a nagymamánál, karácsony vagy nyaralás... A zsír pedig boldogan rakódik le ott, ahol a legkevésbé vesszük észre. Vagyis hogy Ön nem, de az alsóneműje azonnal, és így az egész környezete is. Ha az alsónadrág felvétele gondot okoz, vagy úgy érzi, talán egy kicsit kisebb, akkor egészen biztosan kicsi. Inkább vegyen újat, nagyobbat. És hazafelé álljon meg az edzőteremben.

 

2. Ő most bepisilt?

Már rég elmúltak azok az idők, amikor a fitnesstermekbe csak a férfiak jártak. Keményen dolgoztak, izzadtak, és csak úgy árasztották magukból a tesztoszteront. Nők csak akkor keveredtek ide, mikor eltévesztették az aerobic óra helyszínét. Ma ez már másképp van. A nők ugyanúgy edzenek, mint a férfiak. Sőt, néha még keményebben. Ne felejtsük el azonban, hogy még mindig a tisztaság és a szépség megtestesítőiről beszélünk. Az izzadt folt a fenekén biztosan nem kerüli el figyelmüket. Gondoljon erre, mikor a következő tréningre készülődik, és válasszon funkcionális alsóneműt, amely magába szívja az izzadságot. Nagyon jól néznek ki például a DRY&COOL alsónadrágok.    

 

3. Fiaskó egy üzleti tárgyaláson

Egy szép öltöny, egy drága karóra, vagy egy három napos borosta sem menti meg azt a helyzetet, amikor kikandikál a rosszul megválasztott zokni. A jó benyomás azonnal ködbe vész. Jegyezze meg az alapszabályt: a zokninak a cipő színéhez kell illenie. Nem a nadrágéhoz. A cipőjéhez. Mielőtt elindulna az üzleti találkozóra, tegyen egy próbát otthon, és tegye keresztbe a lábait. Kilátszik a lábszára? Hiba. Hosszabb zoknit kell felvennie. Ideális választás lehet a DRY & COOL SOCKS. Elég hosszúak, lábait pedig frissen és szárazon tartja. Ez azt jelenti, hogy nem képződnek kellemetlen szagok.

 

Férfi bambusz titokzokni 4. Zokni randira 

Még egy kicsit a zokniknál maradunk. Mikor hazaér a munkából, és leveti az öltönyét, a hosszú szárú zokninak is repülnie kell. Szabadidejű tevékenységekre sokkal alkalmasabbak a rövidebb darabok. Szuperül néz ki például a bambusz AIR IN-SHOE. Apróságnak tűnik? Kérdezze meg a hölgyet, akivel épp találkozgat, hogy melyik divat-bakklövést követik el a férfiak a leggyakrabban. Szinte kivétel nelkül mindenki azt mondja majd, hogy rosszul választanak zoknit. Komolyan.  

 

5. Csak némelyik alsónemű szexi...

A kikandikáló boxeralsó nagy hatalommal bír. Minden szépséget levesz a lábáról. Persze csak akkor, ha nem piszkos, agyonnyúzott, esetleg lyukas. Mi következik ebből? Szerelkezzen fel jól illeszkedő funkcionális alsóneművel. Kezdje mondjuk a 3D FLEX AIRrel. Pont ezeken a darabokon kellene feltüntetnünk: “Vigyázat! Veszélyesen szexi!