5 divatbaklövés a nők részéről férfi szemmel

febr. 14., 07:29

Hölgyeim, annak ellenére, hogy a férfiak az emberiség jobbik felének tartják Önöket, elképzelni sem tudják az életüket Önök nélkül, és utólérhetetlen divatdiktátorokként tekintenek Önökre, néha megtörténik, hogy a nők is elkövetnek egy-két szinte megbocsáthatatlan divatbakit. Azért írjuk, hogy szinte megbocsáthatatlan, mert a nők jól tudják, hogyan lehet ezeket a hibákat elsimítani. Mindazonáltal vannak bakik, amelyek látványát a jövőben a férfiak inkább mellőznék. Ha érdekli, melyek ezek, olvasson tovább.   


1. A bugyi átütő szegélye

Az egyik legsúlyosabb divatbaki. Miért? Mert egyszerűen vannak szituációk, amelyekben nem szabad látszaniaa bugyiszegélynek. Ha egy két számmal kisebb bugyiba préseli magát, majd egy feszes ruhába, higgye el, feneke egyáltalán nem lesz szexi látvány. Természetesen nem azt állítjuk, hogy alsónemű nélkül kell járnia (persze csak ha épp nem ez felel meg Önnek), de válasszon például varrás nélküli alsóneműt. Bízzon bennünk, sokkal jobban fog kinézni!
 

2. Csupasz derék

Hasonlóan súlyos probléma. Csak kevés nő engedheti meg magának, hogy rövid pólót vagy toppot viselve megmutassa hasát és derekát. Ha nincs olyan tökéletes alakja, mint a divatlapok modelljeinek, inkább ne válasszon ilyen rövid ruhadarabokat. Túl magas a konkázata, hogy az egész outfit faux pas-ba fullad. És ha ehhez még a szekrényből előhúzott legszűkebb farmerba bújik, a legjobb esetben is egy “muffin” születik, roszabb esetben pedig jönnek a hurkák... Hát ez tényleg nem a legjobb módja a figyelemfelkeltésnek.
 

3. Megmutatni azt, aminek rejtve kellene maradnia

Tudjuk, a narancsbőrről nem tehet. A génjeit senki sem válogathatja meg; tornázhatunk, egészségesen is táplálkozhatunk, akkor is felbukkan a rettegett narancsbőr a combjainkon. Nem túl esztétikus. Elismerjük, hogy joga van mindig és mindenhol azt viselni, amihez kedve van, és ami saját magának tetszik, de szuper lenne mértéket találni, és nem tárni mindent a világ szeme elé. Talán elgondolkodhat azon is, hogy kipróbál egy karcsúsító harisnyát. Ez a fajta harisnya biztosan segítségére lesz, még ha a legrövidebb shortot is készül magára ölteni. 
 

4. Melltartó

A melltartóval mindig vékony jégen járunk. Annak ellenére, hogy a férfiak nagy többsége kedveli ezeket a darabokat, ha csak egy része kandikál ki az öltözék alól, az mégsem dobbantja meg a szívüket. A kevesebb néha több, és ebben az esetben ez kétszeresen igaz. A melltartó kivillanó pántja olyan helyzetben, amikor az nem illő, nem hat sem nőiesen, sem elegánsan; inkább zavaró tényező. A színével átütő melltartó szintúgy. Talán magára vonz néhány tekintetet, de a jóhíréhez biztosan nem tesz hozzá. Válasszon inkább pánt nélküli melltartót. 
 

5. Csak óvatosan a zoknikkal

Igen-igen, elismerjük, ez a probléma a férfiakat is érinti. Főleg ha a szandálba húzott zokniról van szó. De Önök sem ártatlanok, hölgyeim! Sok mindennel szembetaláltuk már magunkat, de a félcipőbe húzott zokni (és nem csak fehér) az egyik legnagyobb baklövés. Egyszerű a recept - ha zoknit akar viselni, vegyen hozzá teniszcipőt és farmert. Ha pedig ruhát vagy szoknyát szeretne viselni félcipővel, húzzon harisnyát!

Biztosan felírhatnánk még jónéhány baklövést a listára, de ez az 5 példa annyira szemet szúró, hogy muszáj volt elsősorban ezekről írnunk. Általánosan mindent összefoglalhatunk egy pár szabállyal. Például hogy a kevesebb néha több. A stílus az apróságokban rejlik. Ne becsüljök alá az alsóneműt. És mindig, mielőtt elhagynánk a lakásunkat, gondoljuk át, van-e még olyan pontja az outfitünknek, amelyen javíthatunk. Ahhoz, hogy igazán vonzó és szexik legyünk, elég ha tudjuk, mit kell elrejtenünk, és mit kell kihangsúlyoznunk.