5 fajta bugyi, melyek nélkül nem léztezhet

febr. 24., 09:37

Nem tudja eldönteni, milyen bugyit válasszon? Nézzük meg, milyen szabályok szerint kell alsóneműt választanunk, és hogy mi az, ami az Ön ruhatárából sem hiányozhat.


Fontos a méret

Ha bugyit választ, mindig figyeljen a megfelelő méretre. Az alsóneműnek nem szabad sehol sem törnie, sem szorítania. Egy kisebb darabbal a varrás kellemetlen nadrág vagy szoknya alóli átütését kockáztatja, ráadásul a bőrön is nyomot hagyhat. Ami az anyagot illeti, a legkedveltebbek a magas pamuttartalmú darabok. A pamut nedvszívó, puha és tulajdonosának egészséges és nagyon komfortos viseletet biztosít. Bátran rendeljen alsóneműt e-shopunkból. Ha bármilyen oknál fogva nem felelne meg a választott árú, feltétel nélkül visszavesszük 14 napon belül.

 

1. Bízzon a kényelmes klasszikusbanNői mikroszálas alsó

A klasszikus szabás sosem megy ki a divatból, mindig a legkedveltebb bugyik közé fog tartozni. A klasszikus szabású bugyik nagyon kényelmesek és alkalmasak a mindennapi viseletre. Tökéletesek sportoláshoz is. Számtalan szín és minta között válogathat.
 
 

2. Tegyen mély benyomást egy csábító tangával

A közkedvelt szexi tangát akkor viselje, ha öltözáke szorosan a fenekéhez simul. Ez a darab tökéletesen feltűnés mentes, és a férfiak egyszerűen imádják. Sportolás közbeni viselésekor viszont legyen óvatos. Aktív mozgáshoz nem alkalmas anyaga és alacsony nedvszívó képessége miatt.
 
 

Női mikroszálas alsó 3. Az ügyes brazil fazon

Kompromisszumot keres a hagyományos bugyi és a tanga között? Akkor döntsön a brazil fazon mellett. Alsó szegélyét csábító csipke díszíti, felső részén pedig magasított a derék környékén. Nagyszerű kombinációja a kényelmes viseletnek és a szexi látványnak. 
 
 

4. Inspirálódjon a férfiak ruhatárából

A divattervezők gyakran inspirálódnak a másik nem darabjaiból, nem volt ez másképp akkor sem, mikor megalkották a  női boxeralsót. Jellemzői az extrém alacsony derékvonal, és ezzel ellentétben a hosszú szár, mellyel a férfi boxeralsóra emlékeztet. 
 
 

5. Praktikus asszisztens alkalmi ruhák viselésekor

A következő funkcionális variáns, azaz az alakformáló bugyi, alkalmas a feszesen testhez simuló ruhák alá, melyek kiemelik alakját és vonalait. Játszva eltűnteti a tökéletlenségeket, és magabiztosságot kölcsönöz Önnek.