5 fehérnemű trend, amelyet kár lenne kihagyni 2022-ben

jan. 5., 12:00

A tavalyi év gyorsan eltelt, mi pedig már hagyományosan adunk egy kis ízelítőt a trendekből, amelyekre az elkövetkező évben számíthat. Biztosan sokaknak örömöt okoz majd, hogy a fehérneműk birodalmában elsősorban a komfort viszi majd a prímet. A merész színek és a vintage hangulatú anyagok is nagy szerepet kapnak. Mi egyéb számít még trendinek? Olvasson tovább.



1. A kényelem mindenekfelett
Valószínűleg nem kerülte el az Ön figyelmét sem, hogy az utóbbi időben a fehérneműboltok nem annyira azt harsogják, hogy „Legyen csábító és szexi”, hanem inkább azt, hogy „Kényeztesse magát a kényelem és komfort érzetével”. Ez pedig nagyszerű. Nyilvánvalóan a világjárvány hulláma is nagy hatással volt erre, amely kétségtelenül a ruhatárunkban is megjelenik. A kényelmes otthoni ruházat az ismétlődő lezárások alatt szinte az egyenruhánkká vált, és hamar hozzá is szoktunk. Számos márka, a lingerie szegmensbe tartozókat is beleértve, minderre komfortosabb szabásvonalakkal és kellemesebb anyagokkal reagál. 
 
Ön is a kényelmet részesíti előnyben? Tegye magát boldoggá egy új fehérneművel, amely szó szerint egybeolvad a bőrével. Bestsellereink közül könnyen beleszerethet a nem párnázott Cotton Bra melltartóba fehér, fekete vagy bézs színben. Jó kompromisszumot jelent a klasszikus bugyi és a tanga között a Brazilian Mini slip bugyi, amely kiemeli a domborulatait, viszont nem a kényelem rovására.
 
2. Merész és újszerű színek
Ami a színeket illeti, a fekete, a fehér, a bézs, de a piros is klasszikusnak számít a fehérneműk között. A 2022-es tavasz azonban a minták és színek sokkal színesebb palettáját hozza magával, ami játékosságot visz az egyes darabokba. A minták terén megjelenik a virágmotívum, a geometrikus formák és a merész neonszínek is.
 
3. Alsónemű öko gyapjúból
Az ökológia nem csak a divatiparban számít fontos témának. Számtalan márka és divatlánc kínál már zöldebb választási lehetőséget, legyen szó fehérneműről vagy fürdőruháról. A cél a hulladék mennyiségének csökkentése és a bolygót kevésbé terhelő, újrahasznosítható anyagok használata. Kínálatunkban további környezetbarát módon gyártott alternatívákat is találhat. Ezek közé tartoznak például a boxeralsók vagy a férfi pólók az ECOsmart termékcsaládból.
 
Olvassa el ezt is: 
 
4. Egy kis nosztalgia
A fehérneműk már elég régóta meglovagolják a retró hullámot, erről már olvashatott egy korábbi cikkünkben is. Jövőre sem lesz ez másképp. Az anyagok könnyedebbek lesznek, a horgolt csipke és a finom virágmintákból álló guipure csipke dominál majd rajtuk. A finom fehérneműk még inkább vintage jelleget kapnak, a finom pasztellszíneket pedig sötét, drámai árnyalatokkal teszik kontrasztossá, amelyek egyetlen férfit sem hagynak hidegen.
 
5. A magas derekú bugyi ismét sláger 
És itt van, újra és újra. A magas derekú bugyik ismét szót kérnek. Első fellendülésüket 1970-ben élték meg, és azóta folyamatosan visszatérnek a divatba. Tagadhatatlan, hogy szuper képességük van arra, hogy elfedjék a kisebb hiányosságokat, és kiemeljék, amit kell. Válassza például az ultrakényelmes Cotton Formslip darabot, amely finoman formálja a hasat és nem vág be.