5 pár tavaszi cipő, amely nem hiányozhat ruhatárából

márc. 31., 19:59

Büszkén vallja magát a cipők szerelmesének? Vagy egyszerűen csak nézegetni szeretné, milyen új tavaszi darabokkal egészítse ki cipőszekrényét? Akárhogy is, a következő cikkünk telis-tele van friss inspirációkkal és tavaszi trendekkel. Bemutatunk Önnek 5 pár tavaszi cipőt, amely nem hiányozhat ruhatárából.  


  1. Sárga/narancssárga tornacipő

Ha kedveli a napot és a vidám színeket, a sárga vagy narancssárga tornacipő idén tavasszal biztosan nem hiányozhat a ruhatárából. Nem csak hogy az egész utcát felvillanyozhatja bennük, hanem eredetiségérzékéről is tanúbizonyságot tehet egyúttal – fehér tornacipője ugyanis manapság mindenkinek van. Ha pedig szoknyát vagy ruhát szeretne felvenni hozzájuk, ne feledkezzen meg a SNEAKERSTYLE harisnyanadrágról, beépített pamut lépésbetéttel, amely még egy végiggyalogolt nap végén is gondoskodik a kényelemérzetéről.

 

  1. Lapos talpú szandál

Ha szeretne magasabb lenni néhány centiméterrel, anélkül, hogy magas sarkakon kellene végigszenvednie a napot, válasszon telitalpú szandált! Különösen kényelmes, egyidejűleg pedig szépen mutat a lábon, mivel ötvözi magában a sportos és az ízléses eleganciát. Ebben az évben csak úgy hemzsegtek a divatvilág kifutói a platform talpú szandálokban. Ha viszont Önt nem hozzák lázba a platform talpú szandálok, válassza inkább a platform talpú tornacipőket. A még különlegesebb hatás elérése érdekében válasszon hozzájuk egy Trendy bokazoknit pöttyös szegéllyel.

 

  1. Gladiátorszandál

Szívesen érezné magát görög istennőnek? Akkor adjon esélyt a magas gladiátorszandálnak. E retro-futurisztikus lábbelik visszatérése minden bizonnyal örömmel tölt majd el minden hippi és bohó hölgyet – ugyanis rendkívül kényelmesek, könnyen kombinálhatók és átkozottul szexik. Ha inkább az egyszerű stílust kedveli, válassza fekete vagy barna színben a térd fölé érő változatot, a gazdag fémes vagy strasszos díszítésű változat pedig az extravagancia minden rajongóját bűvöli el. Túl vakmerően hangzik mindez? Nézzen körül a visszafogottabb, közvetlenül a boka felett végződő gladiátorszandálok között.

 

  1. Virágos cipellő

Itt az idő, hogy a magáévá tegye Ön is a színes virágmintát, minden bájával együtt! Menjen idén szembe a tavasszal és szerezzen be legalább egy pár virágos tavaszi cipőt! Lehet az egy neon árnyalatban pompázó platform szandál, vagy virágos, csipkés topán, amely tökéletesen kiemelhető virágos, laza szabású ruhával.

 

  1. Mary Janes balerinacipő

Mary Janes vagy másnéven doll-shoes alatt eredetileg a lakkozott, zárt orrú gyermek félcipő értendő, minimum egy pánttal a talp felett. Napjainkban ez a típusú cipő az ikonikus klasszikusok közé tartozik, amely a világ minden táján és minden generáción belül népszerűvé vált. A Mary Jane típusú cipők a XIX. század óta folyamatosan megjelennek és eltűnnek a divat világában, egy azonban biztos – idén tavasszal újra találkozhatunk velük. Jelenleg balerina verzióban jelennek meg, amely nagyon nőies és kifinomult hatást kelt, ezekhez pedig válassza balerina zoknijainkat.

 

Szóval, melyik szépséget választja idén tavasszal társául?