7 tavaszi trend 2019-re, amely egyaránt okoz örömöt és meglepetést

febr. 16., 10:44

Ön is türelmetlenül várja már a tavaszt? Ha épp annyira szereti Ön is a divattal együtt, mint mi, akkor egy pillanatra felejtsük el a téli melankóliát, és legalább lélekben hangolódjunk rá az illatos tavaszi időjárásra. Felfedjük ugyanis Önnek a főbb trendeket, amelyek idén tavasszal várnak ránk. A virágminta viszont ezúttal biztosan nem szerepel közöttük.


1. Tavaszi paletta – világoskék, levendula és neonszín

Idén ismét a pasztellszínek mániájára számított? Akkor csupán részben tudunk örömteli hírekkel szolgálni. Idén tavasszal a trendi színárnyalatok palettáján a világoskék és levendula lila jelenik meg, azonban jócskán megtalálhatjuk közöttük a neon és fémes színeket is. Különösen az élénk narancssárga kerül az előtérbe.

 

2. Bézs rétegezés

Nem vagyunk benne biztosak, hogy trendről van-e szó, mivel eddigiekben a bézs szín gyakorlatilag még soha nem ment ki a divatból. Ezen tulajdonképpen egyáltalán nem is csodálkozunk. A bézs ballonkabát, zakó vagy a bézs nadrág a láthatatlanul, mégis nőiesen és kifinomultan ható darabok közé tartozik. A divattervezők szerint úgy tűnik, az idei tavasz jelszava a következő lesz: Minél jobban bézs színű, annál jobb.

 

3. Férfi stílusú rövidnadrág. Ön már beszerezte?

2019 tavasza a rövidnadrágok jegyében fog zajlani (a nők fellélegezhetnek, a férfiak szomorúan felsóhajthatnak). A rövidebbek, hosszabbak, feszesebbek és lazábbak jegyében, leginkább azonban a férfias szabásúakéban. A férfias szabású rövidnadrághoz szandál helyett viseljen inkább mokaszint, esetlegesen tornacipőt. És mivel a tavaszi időjárás gyakran kiszámíthatatlan, a hűvös reggeleken biztosan jól jön majd egy divatos nejlonharisnya.

 

Tippünk: Akár hosszú időn át tartózkodik az irodában, akár találkozókra siet, lábai megérdemlik a frissességet és kényelmet. Ezt egyedül a forradalmian új darabunkkal – a Sneakerstyle pamut talpas harisnyával érheti el, amely beépített pamut talprésszel rendelkezik.

 

4. Színes szegélyek

Nagy sláger lesz a szegély – mindenen, és az összes lehetséges színben. Ez a kissé cowboy-okra emlékeztető trend inkább extravagánsabb jelleget ölt, másrészt a motoros dzseki vagy bőr kézitáska szegéllyel még érdekesebbé teheti az Ön ruhatárát is.

 

5. Batikolt és állatminták

A batikolt darabok szó szerint uralták a New York-i divatbemutatók kifutóit. Amint tehát kitavaszodik, porolja le a batikolt pólóit, amelyeket még általánosban hordott és magabiztosan vegye fel őket, ha kilép az utcára. Velük együtt az állati minták, élükön a leopárd- és zebramintával ismételten megjelennek a főbb trendek között.

 

6. Esőkabát az esernyő helyett

Amikor elered az eső tavasszal, ne az esernyőjét vegye elő, hanem az esőkabátját vagy egy szép köpenyt. A világ leghíresebb márkái átlátszó kiskabátokkal és esőkabátokkal jelentkeztek, a 2019-es tavasz egyik legfőbb trendjeként.

 

7. A sportos divat felemelkedőben

Sportos stílusú ruhadarabokban érzi magát a legjobban? Nagyszerű, akkor biztos örömmel hallja a tényt, hogy a sportos szettjeit mostantól nem csak a fitneszteremben vagy kerékpározás közben viselheti. A sportos divat idén elárasztja a városokat, a kávézókat, és ki tudja, talán még az irodákat is.

 

Tippünk: A legnagyobb divatbombát a kerékpáros rövidnadrágok fogják alkotni. Mégpedig abszolút vicc nélkül.

 

Úgy tűnik, hogy tavasszal vidám lesz a hangulat az utcákon, az unalom pedig nagy ívben elkerül bennünket. Mi már nagyon várjuk! És Ön?