A báli szezon már itt kopog az ajtón, ne becsüljük alá a fehérnemű szerepét

nov. 29., 11:39

Mégha az érettségi bál emléke kifakult is az elmúlt évek alatt, ma is lehet Önből igazi bálkirálynő. Higgye el, ez a cikk már az olvasása alatt felfesti azt a bizonyos koronát az Ön fejére. Merüljön el velünk a bálok csillogó világában, és inspirálódjon tanácsainkból, melyek bármelyik estély legfényesebb gyémántává varázsolják Önt.


Mielőtt még belemerülnénk, felhívjuk a figyelmét egy régi, mégis sokszor elfelejtett elvre: a szépség az egyszerűségben rejlik. És persze a részletekben.

A testhez feszülő ruha alá csakis varrás nélküli fehérneműt

Képzelje el a következő helyzetet - egy estélyen van, ahol egy szép és rendezett nő sétál el Ön mellett, aki fényes hajkoronájával úgy fest, mintha csak most jött volna egy sampon reklám forgatásáról. Minden szempárt a vadítóan szép dekoltázsa vonz magára, Önnek pedig csak sírva elszaladni lenne épp kedve. Ezután ez a szépség megfordul, és szembesülünk a valóság rút látványával. Sötét átütő bugyi a fehér ruha alatt.

A térfogat látványos, de ebben az esetben jobban járunk, ha a térfogat helyett inkább a báli stílus alapszabályai szerint járunk el

 

Fel a pántokkal, de nem a melltartópántokkal

Az idei báli szezonra egy gyönyörű pant nélküli ruhát választott, és már alig várja, hogy megmutassa a nagyérdeműnek. Na igen, de mit vegyünk fel alá? Valószínűleg minden melltartót elővesz a fehérneműs fiókból, hogy a végén bebizonyosodjon, egyetlen egynek sincs lekapcsolható pántja. Mi küldünk Önnek megmentőt! Egy kitömött kosarú pánt nélküli melltartó formájában. A szilikon öntapadós csíkoknak köszönhetően pedig egész este a helyén marad.

 

Hogy van ez a nájlonharisnyával?

Hordjunk vagy ne, ha igen, mikor, milyen színűt… Van hogy nehezen igazodunk ki a témában. Az etikett szerint egy fontosabb társasági eseményen, mint például egy bál is, a csupasz láb nem tolerálható. Ugyancsak elutasítja a nyitott orrú cipőket és szandálokat. Ha Ön lázadó természetű, és az etikett hidegen is hagyja, a nyitott orrú cipőbe azért húzzon egy vékony harisnyát.

A nájlonharisnya színe teljesen az Ön ízlésén múlik, mivel már rég nem ér a szabály, amely szerint világos ruhához csak testszínű harisnyát húzhatunk. Ha viszont mégis egy nude harisnya mellett dönt, ügyeljen az árnyalat természetességére. Tökéletes választás lehet a láthatatlan harisnya, amelynek vastagsága 11 DEN.

 

Csipkés lábak

A gyönyörű lábak titka nem cask az alakjukban és a vádlik formásságában, de a bőr minőségében is rejlik, amely a báli szezonban még tökéletesebb kell hogy legyen. A sportolónők biztosan alátámaszthatják, hogy néha kivédhetetlen egy-két kék folt vagy zúzódás, legyen akár nyár, akár tél. A BB krém eredetileg arckrémnek volt kitalálva, mi azért a lábunkon is bátran használhatjuk elmaszkírozó tulajdonságát, mégpedig a BB Cream nájlonharisnya formájában. Megbízhatunk benne, hiszen minden tökéletlenséget eltüntet, akárcsak a make up. Hát nem fantasztikus?

A végére pedig engedjenek meg még egy apró tippet: hordjon magánál pót harisnyát. És akinek ez mindig kimegy a fejéből, annak van egy S.O.S. cikkünk, hogyan tüntessük el a lyukat a harisnyánkról.

Mindezek után cask annyit fűznénk hozzá a témához, hogy bár valóban sokat tesz a ruha és a harisnya, de a legfontosabb az önbizalom, amely minden outfit alapja. Szóval fel a fejjel, egyenes hát,… és lépjen jobb lábbal az idei báli szezonba.