A fehérneműs szekrény alapjai: Mely darabok nem hiányozhatnak egyetlen nő ruhatárából sem?

jan. 11., 14:33

Sok nő álma, hogy mindig legyen mit felvennie, ha kinyitja a ruhásszekrényt. De mi lenne, ha a fehérnemű-gyűjteményét is tökéletesen állítaná össze, hogy bármilyen alkalomra a megfelelő darabokat választhassa ki belőle? Hadd mutassuk be a fehérnemű darabok azon listáját, amelyek mindenképpen megérdemlik a helyet az Ön fiókjában is.


1. Fekete, fehér és testszínű melltartó

A női fehérneműk alapkövének tekinthető a melltartó három alapszínben – fekete, fehér és testszínű változatban. Akár fehér szűk pólót, akár fekete áttetsző blúzt visel, biztos lehet abban, hogy a melltartó színe szépen illik a kiválasztott felsőhöz. Miután rátalál az alakjához tökéletesen illeszkedő melltartóra, semmi sem könnyebb annál, mint hogy a fent említett három színárnyalatban is beszerezze.

 

2. Pánt nélküli melltartó

Ha szívesen hord pánt nélküli felsőt, egy minőségi, pánt nélküli melltartó semmiképp sem hiányozhat a gyűjteményéből. Egy viszonylag nehéz feladat áll előtte ugyanis, nevezetesen, hogy kebleit a kívánt helyzetben tartsa a két pánt segítsége nélkül is.

 

E kategória egyértelmű győztese a Wonderbra márka STRAPLESS  nevű darabja, amely a szilikon pántnak köszönhetően úgy tart a dekoltázson, mintha ráöntötték volna.

 

3. Multifunkciós melltartó

Egy további rendkívül praktikus darab a multifunkciós melltartó is, amely egyaránt hordható mélyebb kivágású ruhákkal, vagy épp keresztezett hátú pólóval. Az állítható és levehető pántjainak köszönhetően a melltartót tökéletesen hozzá tudja igazítani az épp viselt ruhadarabhoz.

 

3. Varrás nélküli fehérnemű

Időről időre csak egyet kérünk a fehérneműtől – hogy láthatatlan legyen. A varrás nélküli fehérnemű kényelmes, kellemes, a kontúrjai pedig teljes titokban maradnak a feszes blúz vagy a testhez álló nadrág alatt.

 

4. Csipkés szett a különleges pillanatokhoz

Legalább egy finom, kizárólag a különleges alkalmakra szóló fehérnemű szettel minden nőnek rendelkeznie kellene. Mindegy, hogy az épp egy csipkés, szatén, piros vagy fekete darab. A fő, hogy igazi istennőnek érezze magát benne.

 

5. Harisnyanadrág – fekete, testszínű és mintás

Egy további elengedhetetlenül fontos darab, amelyen valószínűleg nem lepődik meg, a harisnyanadrág. Harisnyanadrágból és nejlonharisnyából sosem elég, s a legjobb, ha egyből több színben és vastagságban szerzi be őket, amelyeket a DEN számmal különböztetnek meg. Minél kisebb a „den” szám, annál finomabb és áttetszőbb harisnyáról van szó. Válassza: