A magasnyakú szexi! Ön is beszerzett már legalább egyet?

jan. 24., 08:45

A magasnyakúk nem csak az utcákat, de a divatbemutatók kifutóit is ellepték – felmelegíti a hideg napokon, még ha a sálját otthon is hagyta, ráadásul garantált a szofisztikus vagány hatás. Segítünk, hogy ezt az 1860-as évektől viselt, a ruhatárunk örök darabját stílusosan viselje.  Magasnyakút bármikor és bárhol viselhet, csak meg kell találni a helyes összhangot az öltözékünkkel. Olalá, kész is a figyelmet el nem kerülendő outfit az esti partyra, vagy akár egy átlagos délutáni sétához. 


 

A magasnyakú, amely nem hiányozhat az Ön ruhatárából sem

A testhez feszülő fekete magasnyakú. Szinte mindenhez illik, ezért sem szabad, hogy hiányozzon a szekrényéből. Válasszon hozzá csipkés ceruzaszoknyát, és máris kész az elegáns esti viselet. Napközben kombinálja egy egyszerű farmerrel, nincs is az egyszerűségben párja. Ha pedig egy kicsit feltűnőbb szeretne lenni, öltsön hozzá egy ujjatlan zakót.  

 

Milyen melltartót válasszunk a magasnyakúnk alá?

Egy testhez simuló magasnyakú sokkal inkább kifejezi vonalait, mint egy mély dekoltázs. Ezért nem is illik semmi más alá, csak egy varrás nélküli melltartó.

 

Legyen sikkes magasnyakú pulcsiban vagy ruhában

A klasszikus feszülős darabok mellett az oversize magasnyakúk is stílusosan hatnak, sőt, a magasnyakú ruhák is, amely kifejezetten kellemes viselet a hideg téli napokban. Hagyja kabátja vagy bundája alól kikandikálni lezser magasnyakú szvetterét. Úgy fest majd, mintha csak most jött volna egy divatbemutató kifutójáról.

 

Póló a magasnyakúra? Naná!

Ha azt hitte, selyem pántos pólója a hálószobán kívül soha nem lát majd napvilágot, akkor tévedett. A legújabb trendek szerint ugynis a haló- vagy nyári toppokat jól lehet kombinálni kinti viseletünkkel hidegebb időjárásban is. Bátran rétegezhetjük, és felvehetjük rövid ujjú felsőnkre vagy magasnyakúnkra. 

A Bellinda cookie-kat használ a legjobb szolgáltatások nyújtásához. A folytatással beleegyezik a cookie-k használatába a Bellinda weboldalán. Olvasson tovább