A tél forró mintái: Tegye különlegessé a megjelenését trendi nejlonharisnyával!

febr. 19., 12:00

Minden télen a fagy és a hó mellett új trendek is megjelennek, hogy a borongós időjárás alatt is elszórakoztassanak minket. Nem véletlen ezért, hogy a provokatív állatminták, a rikító piros színek és a nejlonharisnyákba varrt apró részletek az idei szezon trendjének számítanak. Ne féljen excentrikusnak lenni, és behívni az életébe az új „maffiafeleség”-stílust, amelyet a maffiafeleségek ihlettek.


Fotó: Pinterest.com

Tegyen egy lépést kifelé, hogy találkozzon a divattal!

A tél nem feltétlenül a sötét színekről és a „tónus a tónusban” ihletésű öltözékekről szól. Ez a szezon tökéletes alkalom a merész trendekkel való kísérletezésre. És hol máshol is kezdenénk, mint a lábainál? Női téli harisnyakollekciónkban megtalálja a megfelelő megújulást a rövid nappalokhoz és a hosszú éjszakákhoz. Merítsen inspirációt ebből a blogból, és fedezze fel, hogyan dobhatja fel megjelenését.

Fotó: Pinterest.com

Valentin-napi romantika a piros árnyalataiban

Piros nejlonharisnya – a szenvedély és a bátorság szimbóluma. Tökéletes választás mindenkinek, aki szeretne egy kis életet vinni a téli ruhatárába. Kombinálja a piros harisnyát feketével egy kifinomult és rendkívül nőies megjelenésért, vagy engedje szabadjára kreativitását, és hangsúlyozza ki a látszólag nem passzoló rózsaszínnel – a color blocking garantáltan lenyűgöző hatást kelt. Nem kell külföldre menni az inspirációért, Alex Sedláčková influenszer például abszolút tisztában van vele, hogy a piros az új fekete.

Fotó: Instagram.com

Legyen a saját példaképe

Az idei tél egy másik slágerei a mintás harisnyák. És mi lehetne trendibb, mint egy leopárdmintás darab? Akár egy realisztikus bézs-fekete kombináció, akár egy visszafogott, teljesen fekete megjelenés mellett dönt, ez a szokatlan dizájn egy csipetnyi vadságot ad a megjelenéséhez, miközben melegen tartja. Kollekciónkban téli harisnyanadrágok széles választékát találja, amelyek minden alkalomra megfelelnek. Engedje, hogy magával ragadják a trendek, és köszöntse a telet telt színekben és kihagyhatatlan mintákban!

Fotó: Pinterest.com

Még a matt felület is képes a ragyogásra

Nagyon stílusos lesz a matt felületű nejlonharisnya viselésével is, amely eredeti  textúrát kölcsönöz az outfitnek. A sportos stílushoz és elegáns ruhákhoz is egyaránt passzol, és minden alkalommal nagyszerű látványt nyújt. Nemcsak a finom minták mutatnak jól matt változatban, hanem a sima harisnya is – az átlátszó és átlátszatlan egyaránt. Az egyáltalán nem harsány matt kivitel nagyszerű első lépés a merész nejlonharisnyák beillesztéséhez az öltözékébe.

Beszéljen a nejlonharisnya Ön helyett

Ne féljen túllépni a hagyományos mintákon. A nejlonharisnyák 3D-s dimenzióba kerülnek a rávarrt strasszkövekkel, gyöngyökkel és más apró, játékos részletekkel, amelyek segítségével teljesen új szintre emelheti megjelenését. A nejlonharisnyának ugyanis megvan a képessége, hogy még egy alap szettből is divatbemutatókhoz méltó modellt varázsoljon.