A vidám zoknik forradalma: Hogyan viseljük őket a cool hatásért?

szept. 30., 12:33

Játékosak, vidámak és színükkel minden ruhatárból kiűzik az unalmat. Ha úgy gondolja, hogy a mintás zokni csak a gyerekek világában kaphat helyet, olvasson tovább! A Crazy zokninkat újabban öltönyös férfiak is kedvelik, és lefogadjuk, hogy Ön sem tud majd ellenállni nekik!


Uram, jöjjön, és játsszunk!

Idővel a felnőttség és az öregedés az öltözködésünkön is megnyilvánul – természetesen elhagyjuk az őrült színkombinációkat, és egyre inkább a semleges tónusokra esik a választásunk. Gyakran érvelünk azzal, hogy ez nekünk már nem való, mégse vehetünk már fel egy ilyen darabot.  Hát nem kár ezért? A divatnak játékosnak kell lennie, korunktól függetlenül. Az egyébként unalmas ruhásszekrényünket azonban csak könnyedén „verhetjük szét”, például olyan zoknikkal, amelyeket gyümölcsök, állatok vagy marslakók díszítenek.

 

Stílusos zokni, amely feldobja a hangulatunkat

A zokni első pillantásra az egész outfit banális részének tűnik, ezért nem is szentelünk neki különösebben nagy figyelmet. Valójában azonban a reggeli öltözködés a munkahelyre menet teljesen más dimenziókba kerül, ha arról döntünk hirtelen, hogy kisautókhoz, dinnyéhez vagy bárányokhoz van-e épp kedvünk. A Crazy zokni ráadásul rendkívül stílusosan néz ki, és ha kikandikál a fehér tornacipőből vagy az elegáns mokaszinból, nemcsak saját magunk, hanem a járókelők hangulatát is feldobhatjuk vele.

 

Kínálatunkban mindenféle színű és mintájú Crazy zokni közül választhat – a csíkostól a kárómintáson át egészen a pöttyösig! A Crazy zokni 4 páras díszdoboz ráadásul nagyszerű ajándék is lehet, születésnapra vagy a közelgő Karácsonyra.

 

Hogyan viseljük a Crazy zoknikat a hamisíthatatlan „cool” hatásért?

Hogyan viseljük a Crazy zoknikat, hogy közben ne keltsünk infantilis benyomást? Viselje a zoknit semleges vagy egyszínű outfithez, hogy olyan divatos kiegészítőt varázsoljon belőle, amely izgalmas kontrasztot képez a többi ruhájával.

 

Ha Ön a női osztagot erősíti, viselje fehér pólóval, farmerszoknyával és fehér tornacipővel, az urak pedig a legnagyobb hatást öltönnyel, vagy teljes egészében fekete ruházattal érhetik el. Ügyeljen arra, hogy ne próbálja meg összehangolni a zoknit az öltöny színével – hivatalosabb események esetén azonban kombinálhatja őket zsebkendővel vagy nyakkendővel. Minél őrültebb a zoknija, annál visszafogottabbnak lenne lennie a ruházata többi darabjának.

 

Olvassa el ezt is: „Dobja fel” öltönyét játékos zoknival, és legyen trendi!