Ajándéktippek Anyák napjára, amelyek valóban örömöt szereznek

ápr. 28., 18:15

Az idei Anyák napja május 3-ra esik. Ez az a nap, amikor minden édesanya megérdemel egy nagy ölelést, puszit, mosolyt vagy valamilyen ajándékot. Minden szeretetért és gondoskodásért, vagy egyszerűen csak azért, mert vannak. Merítsen ihletet anyák napi ajándéktippjeinkből!


Vidám zokni

Az elmúlt néhány hetet többnyire otthon töltöttük, és egyikünk sem tudja pontosan, meddig tart még ez. Minden, amit tehetünk, az az, hogy élvezetesebbé tesszük az otthon töltött időt. Egy finom illatgyertyával, aromaolajjal, vagy épp egy vidám zoknival. Ajándékozza meg édesanyját Crazy zoknijaink valamelyikével, amelyek biztosan felvidítják őt is. Válasszon a számos játékos minta közül, az állatos zokniktól kezdve a szívecskéseken át egészen a gyümölcsmintás bokazokniig.

 

 

 

Illatos apróságok

Illatgyertya, aromaolaj, pezsgőgolyók vagy kis semmiségek, amelyek tökéletesen illatosítják az egész lakást vagy épp a kádfürdőt. Ráadásul garantáltan örömöt okoznak minden édesanyának, aki rengeteg időt tölt otthon a háztartás vezetésével. A gyertyák közül ideális esetben azokat részesítse előnyben, amelyek természetesek – például azok, amelyek szójaviaszból készültek. A klasszikus gyertyákat ugyanis paraffinból gyártják, amelyből az égés során káros anyagok szabadulnak fel. Ugyanígy, az aromaolajok közül az a legjobb, amelynek a címkéjén ez áll: „100%-ban természetes illóolaj”.  Tavasszal kiválóan alkalmas a friss ylang-ylang, a lédús narancs vagy például a borsmenta illata.

 

Különleges ajándék odaadással

Azt mondják, hogy a legszebb ajándék az, amelyet saját magunk készítünk. Ha épp nem annyira büszke a kézügyességére, akkor se essen kétségbe. Elegendő, ha a kiválasztott ajándékra rányomtat egy darabot saját magából is! Kispárnára nyomtattathat például egy kedves emléket őrző közös fotót, esetlegesen „A világ legjobb anyukájának” típusú ajánlást. A kávé vagy tea szerelmesei pedig minden bizonnyal értékelni fognak egy személyre szabott mintájú, nagyméretű bögrét.

 

Fehérnemű

Létezik olyan nő, aki megveti a szép fehérneműt? Minden bizonnyal nem. Lepje meg édesanyját egy új darabbal, amelyet viselhet hétköznap, vagy épp különleges alkalmakra. Egy teljességgel nőies és érzéki márka a népszerű Wonderbra. Ha abszolút biztosra akarunk menni, válasszuk a STRAPLESS Bra melltartót, amely ellenállhatatlan dekoltázst alakít ki még a ruha vagy felső alatt is, pánt nélkül. Lenyűgöző darabokat találhatunk ugyanakkor a Playtex márka kínálatában is.

 

Wellness hétvége utalvány

Most komolyan, mikor ment el utoljára édesanyjával együtt egy jó pihenésre? Már nem is emlékszik? Semmi gond. Anyák napján ugyanis kiváló alkalom kínálkozik ezt helyrehozni. Iktassanak be egy pihentető kirándulást a közeli hegyekbe és töltsenek el egy kellemes wellness hétvégét, teli szaunázással és masszázzsal. Vagy foglaljon pár napot valamelyik nem szokványos szállástípusban, amelyektől Magyarország az utóbbi időben csak úgy hemzseg.

 

Virágok

A kedvenc virágokból összeállított szép csokor, legyen az akár rózsa, pünkösdi rózsa vagy tulipán, biztosan örömmel tölt el minden édesanyát. Meglepetést is szeretne okozni egyúttal? Küldje el a virágcsokrot édesanyjának futárral. Vágott virág helyett körülnézhet a cserepes növények között is. A nappali dísze lehet például a filodendron, az anyósnyelv vagy a fikusz.