Alakformáló nejlonharisnya: Az első számú választás elegáns báli ruhához

jan. 8., 12:00

Az év eleje hagyományosan a bálok szezonja, amikor a szekrényünkből elővesszük a legjobb estélyi ruháinkat, miközben megpróbálunk visszaemlékezni a Foxtrott lépéseire. A ruha mellett gondosan ki kell választani a harisnyanadrágot is, amelynek nemcsak tökéletesen kell illeszkednie, hanem passzolnia kell a cipő típusához, a ruha szabásához, valamint a bőre árnyalatához és a ruhája színéhez is. Egyszerű útmutatónkból megtudhatja, mit vegyen fel a bálba.


Fotó: Freepik.com

Báli nejlonharisnya, mint az estélyi szett tökéletes kiegészítője

Ne becsülje alá a nejlonharisnya megfelelő kiválasztását, ugyanis teljesen megváltoztathatja egy öltözék megjelenését és stílusát! Viszonylag nehéz elérni egy ártatlan angyal benyomását fekete neccharisnyában, de nem kelt majd túl jó hatást a túl világos harisnya sem a napbarnított bőrön. A kiválasztás további tényezője a nejlonharisnya puhasága, illetve a DEN érték, amely meghatározza, hogy mennyire erős és feszes a harisnya. És persze a méret, amelyet egyszerűen leolvashat a doboz hátulján található táblázatból a magasságának és testsúlyának megfelelően.


Fotó: Freepik.com

A kis fekete teret enged a kreativitásnak

A fekete koktélruha, amelyet az angolok a kis fekete ruha becenévvel illetnek, sokoldalú darab, amelyet a kiegészítőkkel bármilyen módon alakíthat. Ne féljen hangsúlyos, mintás nejlonharisnyát viselni, hogy megmutassa játékosságát és eredetiségét. A teljes egészében fekete outfit nemcsak bálokra, hanem partikra vagy színházba is remekül viselhető. A nejlonharisnya mintázata lehet visszafogott, finom vonal formájában a hátoldalon, vagy lehet markánsabb, motívumokkal vagy feliratokkal.


Fotó: Freepik.com

Szűk ruha alá kizárólag alakformáló nejlonharisnya

A testhez álló ruhadarabok könyörtelenül meg tudják mutatni a test összes redőjét. Hízelgő íveket varázsolhat ugyanakkor az alakformáló nejlonharisnyával – mind a has és a fenék, mind a csípő és a combok területén. Ha épp karcsúsító nejlonharisnyát keres, a Bellinda kínálatában többféle is megtalálható. Ezeket a nejlonharisnyákat ráadásul úgy tervezték, hogy formáljanak, de ne szorítsanak. Fedezze fel az alakformáló fehérnemű világát, ami megadja Önnek a szükséges önbizalmat és magabiztosságot minden helyzetben!

Lépésbetét nélküli nejlonharisnya nyitott orrú cipőkhöz

Nejlonharisnya nyitott orrú cipővel? Nem gond. Ügyeljen a megfelelő pedikűrre is, hiszen a lábujjait úgysem rejtheti el a nejlonharisnya nem túl esztétikus lépésbetétje alá. Nem kell fáradnia azzal, hogy a harisnya lábujj részét házilag vágja le, hogy aztán a kellemetlen összegyűrődés miatt bosszankodhasson – a megoldást a lépésbetét nélküli nejlonharisnya jelenti. Szinte jelentéktelen találmány az emberiség számára, mégis, a nyitott cipők minden szerelmese biztosan értékelni fogja.

Mikor viseljünk combfixet?

A combfix határozottan nem csupán a szexi fehérneműk közé tartozik, hanem praktikus megoldást jelent a társasági eseményekre és az irodába is. A szilikon csúszásgátló csíkoknak köszönhetően biztonságosan a helyén marad, és szabadságot ad. Nem kell azzal a vesződséggel foglalkoznia, hogy minden alkalommal levegye a nejlonharisnyát, amikor kimegy a mosdóba. Ha pedig mégis inkább szexi hangulatot kelt Önnél, annál jobb – magabiztosságot és csáberőt kölcsönöz, még akkor is, ha szoknya vagy ruha alatt rejtőzik. Akár csipkés combfixet, akár egyszerűbb darabot választ, a hatás ugyanaz lesz.