Boxeralsó, vagy inkább fecske? Mit árul el a férfiakról az általuk viselt alsónemű

szept. 25., 13:23

Amikor egy nő szerelmes, a fináléban nem elsősorban az számít, hogy kedvesét először boxeralsóban, fecskében, vagy lazább fazonú alsóneműben látja meg. Mégis, az alsónemű szabása sokat árulhat el egy férfiről. Önt is érdekli, kihez van szerencséje? Olvasson tovább.


Boxeralsó

Kezdjük azzal, amit a nők a legjobban értékelnek, mégpedig az olyan boxer fazonú alsóneműt, amely tökéletesen körülöleli a férfi alakját. A boxeralsók viselői nagyrészt modern férfiak, akik szeretik a kényelmet, a rendet, ugyanakkor jól akarják érezni magukat. Tudják mi tetszik a nőknek és egyáltalán nem látják okát, hogy elrejtsenek egy formás hátsót egy formátlan anyagdarab mögé. Az alsónemű szép szabása egy dolog – de mi a helyzet a megjelenésével?

 

Ha az alsóneműjére pillantva azonnal megragadja a figyelmét egy híres márka felirata, akkor épp egy ambiciózus férfira néz, aki az életben mindig csakis a legjobbra törekszik – minden téren. Nem elégszik meg csak úgy akármivel, és szereti közszemlére tenni anyagi javait is, még akkor is, ha a valóság nem mindig felel meg a csillogó látszatnak.

 

  • Játékos mintájú boxeralsó

Amennyiben Önt „az ajándék kicsomagolását” követően rajzfilmfigurás vagy egyéb gyermekmintával ellátott boxer formájában várta a meglepetés, ezt a megmosolyogtató helyzetet rögtön kétféleképpen is értelmezheti: Párja alsóneműiről még mindig az anyukája gondoskodik, aki változatlanul kisfiaként tekint rá és a lehető legjobb szándékkal emlékezteti őt kedvenc „rajzfilmfigurájára” gyermekkorából, de az is lehet, hogy épp egy gyermeki lélekkel ellátott, játékos férfihoz van szerencséje. A „játékos” pasiknak jó a humoruk és mindenben a szórakozást keresik, szabadidejükben pedig valószínűleg nem a szerszámok kötik le őket, hanem egy jojó, vagy épp a Playstation.

 

Lazább fazonú alsónemű

A rövidnadrágszerű fazon az összes férfi alsónemű közül a legkényelmesebb, ezért a viselőjétől egy bizonyos mértékű lazaságra lehet számítani. A lazább szabású alsóban pompázó férfi valószínűleg bohém lelkű, kicsit flegma és a szabadság nagy kedvelője. Ami viszont nem jelenti azt, hogy nem alapít majd családot Önnel és nem vállalja át a domináns szerepet. Mindenesetre számíthat arra, hogy szüksége lesz a saját térre.

 

Fecske

Elképzelhető, hogy a fecske fazonú alsókat elsőre apáink vagy nagyapáink számára valónak tartjuk, valójában azonban a David Beckham elit sportmárkán belül is javában megjelennek. A fecskét viselő úriemberek a hagyományos értékeket képviselik és két lábbal járnak a földön. Sok függ ugyanakkor attól is, hogy modern megjelenésű fecskéről van-e szó, vagy egy régebbi darabról, amely már szemlátomást megélt egyet, s mást. Ez utóbbi eset arról árulkodik, hogy a férfi lazán áll magához, és főként, hogy az alsónemű-gyűjteménye némi női beavatkozásra szorul. Válasszon hát számára egy szép BMEN boxeralsót vagy egy Sport Boxert, amely kellemesen légáteresztő anyagból készül.

 

Tanga

Annak az esélye, hogy egy tangában járó férfivel találkozzon, szinte elhanyagolható – a tangaviselést állítólag csupán 2%-uk vállalja be. De ha ez megtörténik, biztos lehet benne, hogy olyan férfivel hozta össze a sors, aki keményen kitart a saját elképzelései mellett, kerüli a konvenciókat, és akit nem érdekel a környezete véleménye. Egy ilyen bátor férfitől számítson mindenre, csak ne unalomra és sztereotípiára.

 

Olvassa el ezt is: