Boxeralsó vs fecske: mi mozgatja meg igazán a nők fantáziáját?

jún. 8., 09:23

A boxeralsó vagy a fecske szexisebb? Talán most azt gondolja magában: „Istenem, hát persze hogy a boxeralsó!“. De a válasz egyáltalán nem ilyen egyszerű. Kérdezze csak meg barátnőit, anyukáját, nénikéjét vagy a nagymamáját. 


Miről álmodoznak a nőkSztreccs pamut boxer

Ahány nő, annyi féle ízlés. Van, aki a fecske által bevágott férfi fenék láttán ironikus tekinteteket vet, más elismerően bólogat. Hogy mennyire vonzó a fecske, és hogy melyik alsónemű a szexisebb, arról három dolog dönt – milyen a férfi alakja, hogyan érzi magát a alsóneműjében, és hogy tiszta-e az alsónadrágja. Egy magabiztos férfi, aki törődik a testével, viselhet X-temp férfi boxeralsót, vagy klasszikus fecskét, mindkettőben szuperül néz majd ki. 

 

Valóban árt a fecske a spermiumoknak?

Ön is hallott már arról a mítuszról, amely szerint a fecske típusú alsónadrág árt a spermiumoknak? Butaság! Tanulmányok bizonyítják, hogy ez a feltevés teljesen alaptalan. Ausztrál urológus szakorvosok bővebben taglalták ezt a problematikát, és arra a következtetésre jutottak, hogy az alsóneműnek semmilyen hatása nincs a spermiumok termelésére vagy azok funkciójára. Ami viszont bizonyitottan káros a spermiumoknak, az a helytelen étkezés és a hosszú ideig tartó biciklizés. Dr. Bukovský Igor (a Férfiaknak a túlélésről c. könyv szerzője szerint a férfi természetességnek árt a szűk és kemény ülés, a surlódás és a feszes sportnadrágok. Anne Clark, az ausztrál termékenység-specialista pedig azt állítja, hogy a spermiumok minőségére a rossz minőségű húsáru van negatív hatással.    

 

A dolgok praktikus oldala 

„A fecske az alacsonyabb vékony férfiak számára lehet ideális választás“ – ujjalmutogatva állítja minden divatguru. A magyarázat egyszerű, ez a szabás hosszú lábakkal ajándékozza meg viselőjét, a hosszú lábak pedig jobbak mint a rövid lábak. Ráadásul jobb választás a feszes nadrágok alá. Mindezen logikus érvek ellenére a kérdőívekben mindig a boxeralsók vezetnek. Minden alakon jól állnak. Ha pedig vastagabb combjai vannak, válasszon rövidebb boxerlasót, például egyet a Fashion boxeralsók közül. 

Végülis nem az számít, milyen típusú alsóneműt hord egy férfi, lehet az boxeralsó vagy fecske, a lényeg, hogy tiszta-e és jól áll-e neki az alsónadrág. Értelmes nőt nem riaszt el, ha a kedvenc boxeralsója helyett egy fecskében találja otthon partnerét, sem pedig fordítva.