Comb magas harisnya: Csak két ember intim játékához való, vagy a mindennapi ruhatár része?

júl. 7., 08:46

Az a férfi, amelyik szeme sarkából egy kikukucskáló harisnya látványát elcsípi, piszok szerencsésnek érzi magát. A harisnyák és a harisnyakötők ugyanis nem is kissé mozgatják meg a gyengébb nem fantáziáját. Vulgaritásról azonban semmi esetre sem eshet szó. Ez a ruhadarab nemcsak egy bizsergető érzésekkel fűszerezett játék része - amelyben nem mellesleg jelentősen megnöveli önbizalmát -, de egyben praktikus darab is, amely nem hiányozhat ruhatárából. 


 

A férfiak ki akarják csomagolni a nőt, akárcsak egy ajándékot

Ha ezt a darabot nem hordjuk mindennapi viseletünk részeként, akkor általában a csábításhoz kihasználandó szexi kellékek közt tartjuk. Egy ízléses csipke fehérneművel a comb magas harisnya észbontóan vadító. Gyönyörű lábakat varázsol viselőjének, hátulról nézve pedig még szexibb feneket. Egy részben felöltözött nő még vonzóbb látványt nyújt egy férfi számára, mint egy teljesen meztelen. Csakúgy, mint egy ajándék, amely után a férfiak áhítoznak – alig várják, mikor bonthatják ki végre. Úgy örvendeztetheti meg tehát igazán partnerét, ha ajándékát becsomagolja. A comb magas harisnya vagy egy harisnyakötő azt az üzenetet küldi a férfi felé, hogy a nő várt rá, és vonzó akar lenni a szemében. És ezt a férfiak nagy többsége értékeli is.

 

Comb magas harisnyában az irodában? Persze!

Mit szólna hozzá, ha azt mondanánk, lehet a comb magas harisnya a mindennapi outfit része is. Ha még nem próbálta, itt a legfőbb ideje, hogy végre megtegye! Vegye fel kedvenc szoknyáját vagy ruháját, és húzzon hozzá combfixet, menjen ma így a munkahelyére, vagy csak úgy egyet sétálni. Comb magas harisnyát nálunk már 149 Kc-tól beszerezhet! Arra az eshetőségre pedig, ha felszaladna harisnyáján a szem, itt találja az elsősegély-kalauzunkat harisnyamentés ügyben.
Az erotikus tulajdonságain kívül a combfix praktikus pozitívumokkal is szolgál, melyeknek köszönhetően nők ezrei kedvelték meg világszerte. És hogy miért ilyen népszerű?
 
  • Gyorsan fel- és levehető. Főleg a toaletten lehet viselőjének egy valóságos áldás, mikor nem kell kibújni a klasszikus harisnyanadrágból.
  • Tökéletesen illik formális partikra, ahol a meztelen lábaknak semmi keresni valójuk nincs. 
  • Tökéletesen illeszkedik a combon a szilikon pántnak köszönhetően. 
Nos, mit gondol? Egy bűnös játékszer ez, amely csak a szégyentelen hálószobatitkok tárgya, vagy legszívesebben akár minden nap viselné, és lépne be így, magabiztosságtól duzzadva munkahelyére?