Divat még a cicanadrág?

okt. 2., 13:28

A cicanadrág egy szuper ruhadarab: elasztikus, melegít a hidegebb napokon, és sehol sem vág be. Alkalmas edzéshez, és még pihenéshez is. De mi is a helyzet az utcai viseletével?


A cicanadrág nem igazi nadrág

Amikor cicanadrágot húzunk, jusson eszünkbe, hogy az az alsónemű kategóriába tartozik. A fekete és sötét színű legginsek karcsúsítanak, de csak ha hosszabb toppal vagy ruhával viseljük őket. A legáltalánosabb szabály, amelyet be kell tartanunk – Ne hordjuk a cicanadrágot klasszikus nadrág helyett. Így ugyanis kellemetlen, sőtt, szégyenletes helyzetbe hozhatjuk magunkat. Semmi sem illetlenebb, mint átlátszó alsóneműben mutatni meg intim testrészeinket a nagyérdeműnek.

 

A megfelelő méret alap

Ha hideg kinn az idő, Ön mégis ruhát vagy szoknyát szeretne viselni, akkor a cicanadrág remek választás lehet. A lezser stílus képviseletében pedig válasszon hozzá egy oversize szvettert vagy egy hosszabb pólót. Bárhogyis dönt, fontos, hogy az alsónemű mérete megfelelő legyen. Ha a cicanadrág eláll, az olyan, mintha magán hagyta volna a melegítő nadrágot.

 

Az elhordott cicanadrágokkal ezért legyen kíméletlen, és szerezzen be új, minőségi darabokat, amelyek egy mosásnál többet is kibírnak. A fekete leggins mindenkinek jól áll, próbálja hát ki a Bellinda karcsúsító cicanadrágját speciális kínálatunkból.

 

A hosszméret is fontos

Ha hosszú pólóhoz vagy ruhához visel legginst, mindig válasszon bokáig érőt. A háromnegyedes cicanadrág robusztus külsőt kölcsönöz, és az áhított összhatás elmarad. Ha viszont futáshoz vagy jógához választ cicanadrágot, egy rövid darab kényelmesebb lehet.

 

Önkritika mindenek felett

Vegye szemügyre testalkatát - minden ruhadarab megválasztásánál. Ez a nadrág típusú alsónemű mindenkinek megfelelő viselet, ha edzésről vagy otthoni kényelemről van szó. Ami viszont a munkahelyünket, az iskolát vagy a színházat illeti, néha jobb a klasszikus harisnyák után nyúlni.

 

Olvasson tovább:  

·         3 tipp a tökéletes lábakért     

·         Hogyan szabaduljak meg a narancsbőrtől?