Dúsabb kebleket szeretnék. Milyen lehetőségeim vannak?

okt. 31., 13:27

Tanulmányok szerint a nők közel 60%-a elégedetlen a mellméretével.  Akár akarjuk, akár nem, a mell gyakran a legelső, amit a férfiak észrevesznek rajtunk. Ezért nem csoda, hogy sok olyan hölgytársunk, akivel a természet e tekintetben nem volt épp bőkezű, alacsony önértékeléstől szenved és változásra vágyik. Ön is örömmel büszkélkedne dúsabb dekoltázzsal? Olvassa el, milyen lehetőségek jöhetnek számításba.


  1. Push-up melltartó a Wow! hatásért

Elsősorban attól függ, mennyire sürgős a nagyobb mellméret iránti vágy, és milyen mértékben hajlandó érte cserébe kockáztatni az egészségét. A push-up melltartó egy egyszerű, fájdalommentes, mégis hatásos módja annak, hogyan kölcsönözzünk előnyösebb formát kebleinknek. Egyes super push-up melltartók akár két mérettel is képesek megnövelni az optikai mellméretünket, anélkül, hogy gyanúsan festenének a pólónk alatt. A különféle szabásokból és melltartópárnák közül így kiválaszthatja azt, amelyik a lehető legtermészetesebb módon növeli meg  mellméretét, és magabiztosságot kölcsönöz Önnek azokban a pillanatokban, amikor szüksége van rá.

 

Tippünk: A melltartók eddigi történelmének legnagyobb innovációjának egyértelműen a Wonderbra márkát tekintik. A mai napig lélegzetelállító push-up melltartóval rendelkezik, amelyek a nőiességre és a minőségi anyagokra fektetik a hangsúlyt. A kedvenc modelljei közül biztosan Ön is megkedveli a Woderbra Full Effect  Bra vagy épp a Strapless Bra darabokat. 

 

  1. Testedzés

Fizikai gyakorlatokkal ugyan a mellméret nem növelhető két mérettel, de a megfelelő mellizom-erősítő gyakorlatokkal minimum feszesítheti kebleit, ami hozzájárulhat optikai nagyításukhoz. Tegye edzése részévé például az úszást vagy a fitneszgépeken való edzést, edző segítségével, aki szakszerű tanácsot ad a megfelelő gyakorlatokat illetően. Számoljon azonban azzal, hogy a változás nem azonnal következik be, és akár, csak kismértékű  lehet. A mellek méretét ugyanis változatlanul befolyásolják az emlőmirigyek is, amelyek sajnos nem változtathatók meg testmozgással vagy étrenddel.

 

Tippünk: A mellizmai erősítését otthona kényelmében is megkezdheti. Készítsen elő egy polifómot, törölközőt, ásványvizet és próbálja ki ezt a 3 csodás mellfeszesítő gyakorlatot.

 

  1. Mellnagyobbító csodakrémek

Miközben egy dúsabb dekoltázsról álmodozunk, valószínűleg felcsillan a remény, amint olyan speciális gélekkel és krémekkel találjuk szembe magunkat, amelyek szinte azonnali mellnagyobbítást ígérnek. Képesek azonban ezen ígéret teljesítésére? Őszintén szólva, kár csodát remélni tőlük. A mell hidratálása természetesen fontos, és jelentős szerepet játszik azok rugalmasságában, de sajnos ettől még nem lesz belőlünk Pamela Anderson.

 

  1. Mellplasztika

Ha Önt a mellmérete már hosszú ideje aggasztja, vagy már egyenesen komplexumokkal küzd miatta, akkor valószínűleg már eljátszott a plasztikai sebészeten tett látogatás gondolatával is. Egy mellműtét mindig nagy kockázatot jelent – önként hagyja, hogy megműtsék, ami nem feltétlenül sikerül mindig, a döntését pedig így egész életében bánhatja. Ha már régóta fontolgatja a mellnagyobbítást, és tudja, hogy ezt a lépést kizárólag saját maga miatt akarja megtenni, adjon időt magának és konzultáljon egy specialistával. Vagy vegyen fontolóra szelídebb módszereket, mint például a saját testzsír segítségével történő mellnövelés