Egészséges a push-up melltartó?

júl. 1., 09:27

Érzéki csípő, telt keblek, vörös ajkak – ezek a női fegyverek, melyekkel minden férfit rabul ejtenek. A termékenységet szimbolizálják. Egy nő gyakran különféle módszerekhez folyamodik, hogy kihangsúlyozza vonzerejét. Ez azonban gyakran az egészség kárára megy. A mai cikkünkben részletesen megvizsgáljuk, egészségesek-e a push-up melltartók. 


 

Mennyire ismeri a push-up melltartókat?Szuper push-up melltartó

Észreveszi a különbséget egy push-up melltartó és egy egyszerű kitömött között? Talán nem első pillantásra, de másodikra biztosan. Fordítsa meg a melltartót, és vizsgálja meg a kosár alsó részét. Ha egy push-up melltartót tart a kezében, ezen a részén egy kis párnácskát talál, melyet általában könnyedén el is távolíthat. A másik különbség, hogy egy push-up melltartóval akár megkétszerezheti keblei méretét. Ilyen különbségre egy egyszerű kitömött melltartó nem képes. A Super push-up bra igazi szexbombát varázsol Önből!

 

A Push-up melltartó és az egészség 

Azok a pletykák, melyek szerint a push-up melltartók viselete egészségtelen, bizonyos mértékig igazak. Miért? A kis párnácskák természetellenes pozícióba helyezeik a kebleket, ez egysrészt nagyszerű, mivel gyönyörű dekoltázst varázsol, másrészt viszont bizonyos veszélyekkel jár. A párnácska ugyanis nyomást fejt ki a mellszövetre, így a kebleinket megnyomja. Mit tegyünk, hogy melleink ne kezdjenek lógni hamarabb, mint azt a természet maga elintézi? Ne hordjunk folyton push-up melltartót. Alkalmanként válasszon egyszerű melltartót, futáshoz, vagy más fizikai aktivitáshoz pedig speciális sportolásra tervezett melltartókat.

 

Szabályok, melyeket érdemes betartani

Ne essen kétségbe! Álmai, hogy egyszer Önnek is nagyobb mellei lesznek, nem feltétlenül végződnek a plasztikai sebész asztalán. Elég, ha betart néhány szabályt, és tovább viselheti push-up melltartóit. És mindezt egészségügyi köckázatok nélkül.

  • Válasszon megfelelő méretű push-up melltartót.
  • Azt a típusú párnácskát válassza, amely Önnek a leginkább megfelelő.
  • A melltartónak természetesen kell megemelnie melleit, nem pedig természetellenesen kinyomnia-
  • Sehol sem szabad szorítania.
  • Ne viseljen push-up melltartót sportoláskor.
  • Felváltva viseljen többféle típusú melltartót, és igyekezzen, hogy egy melltartót egyhuzamban ne viseljen tovább, mint 12 óra
 
Próbáljon ki többféle push-up melltartót, és találja meg az Önhöz leginkább illőt. Nagyon közkedvelt péládul a Beauty push-up bra. De ami megfelelő az egyik nőnek, nem feltétlenül felel meg a másiknak. Találja hát meg azt a melltartót, amely a leginkább illik Önhöz, és viselje azt bátran, félelmek nélkül. 

 

A Bellinda cookie-kat használ a legjobb szolgáltatások nyújtásához. A folytatással beleegyezik a cookie-k használatába a Bellinda weboldalán. Olvasson tovább