Elő a melltartókkal, vagyis tudjon meg többet a kilátszódó fehérneműről

júl. 3., 08:33

Azok az idők, amikor a fel-le mozgó melltartók mosolyt csaltak az emberek arcára újból visszatértek.  Néhány évvel ezelőtt ez az eredeti stílushiba olyan trend lett, amely a mai napig megállja a helyét a divatvilágban.  De ... hogyan tárjam szem elé a melltartómat úgy, hogy az ne tűnjön közönségesnek?  A következő cikkben eláruljuk.


 

A melltartó megmutatása a világnak elsősorban ítéletet szül 

Habár a melltartó megmutatásának trendje jelentéktelennek tűnik, néhány lényeges szabályhoz tartanunk kell magunkat.  A legfontosabb dolog talán az, hogy legyen ítélőképességünk, és tudjuk, hogy mikor rejtsük el inkább a melltartónkat, vagy mikor ne mutassuk meg merészen.

 

A kisebb mellű nőknek nem kell tartaniuk a felfedéstől 

A kisebb mellű nők előnyt élveznek abban, hogy lehetőségük van eldönteni a "nagy felfedés" módját, amely nem kelti fel a nagy mellű nők figyelmét.  Hogyha tehát azok közé a hölgyek közé tartozik, akiket Isten vagy a plasztikai sebész nagylelkűen megadományozott, akkor nem javasoljuk, hogy átlátszó blúzban sétáljon végig az utcán, ha nem akarja, hogy balesetet okozzon, vagy hogy a járókelők alaposan megbámulják.

 

Amikor a melltartójával a "piacra" megy, átgondoltan tegye 

Az első szabály: a melltartó, amit a világnak megmutat, legyen szép és jó.  Emlékezzen csak vissza, hogy a nők, esetleg az osztálytársai hányszor néztek önre szánalommal a két szürke / karcos "spaghetti" vagy a szilikon pántok miatt, amelyek a trikó alatt kilátszódtak.  Nem, hölgyeim! Soha.

Manapság a fehérnemű piacon megtalálható bőséges és minden ízlést kielégítő kínálatban számtalan darab kiválóan mutat a felsőn átütve, amelyek könnyedén beleillenek a már meglévő kollekcióba.  A múltban kedvelték például a rendkívüli kivágású melltartókat a dekoltázs területén.  A siker záloga a halhatatlan csipkés melltartó.

 

Most pedig nézzük meg, hogy hogyan viseljük a kilátszódó melltartókat.

 

Csipkével kifelé!

A csipkés melltartók akkor néznek ki a legjobban, amikor egy színben és egy egyszerű felsővel, akár inggel, trikóval vagy akár pulóverrel hordjuk őket.  A kezdőknek javasoljuk, hogy próbáljanak ki egy fehér ing alá felhúzni egy fekete, finom csipkét, hogy így varázsoljanak kifinomult, de mégis szexi kinézetet a dekoltázsuknak.  A bátrabbak húzhatnak mélyebb kivágású inget is, hogy még többet fedjenek fel.

Pinterest.com

 

Kivágott pólók

A trend megtartásának egy másik módja a különböző méretű oldalsó kivágású pólók.  Itt szintén választhatja a csipke melltartót, mert csak a széle látszik ki, és a legjobban néz ki.   nyár közeledtével nem kell aggódnia a vidámabb színek miatt sem.

Pinterest.com

 

Átlátszó ingek és felsők

Az átlátszó blúzok és ingek a 2018-as nyár legfőbb trendjei közé tartoznak.  Ugyanakkor ez tökéletes lehetőséget is nyújt arra, hogy két trendet hatékonyan egyesítsen, és egy megnyerő egészet hozzon létre belőlük.  Az átlátszó blúz alatt gondosan válassza meg a melltartóját, de a legfontosabb dolog, hogy úgy nézzen ki, mint egy vállkendő.

Tipp: Szeretné megmutatni egy férfinak melltartóját, ami egy elegáns istennővé, és egy provokatív lázadóvá is teszi egyszerre?  Az átlátszó felső alatt viseljen fekete melltartót háromszög alakú kosárral, talán a SUPPORT MELLTARTÓNKAT, amely egyesíti a modern kinézetet és a maximális kényelmet

Pinterest.com

A kilátszódó melltartóval tündökölni fog a buliban, de nem a munkahelyen 

A kilátszódó melltartók, más szóval a szándékos figyelemfelkeltés a fehérneműre illenek egy buliba, egy fesztiválra, vagy akár csak a városba is.  Talán már észrevette, hogy a Victoria's Secret modelleknek vagy más sztároknak  a vörös szőnyegen nincs problémájuk azzal, hogy bátran felvegyenek egy dzsekit, vagy anélkül menjenek egy átlátszó blúzban, de a munkahelyen ragaszkodni kell egy bizonyos szabályhoz (ha nem közvetlenül egy dress code-hoz), és a melltartó formájának takarásához.