Fehérnemű alkalomhoz illően? Segítünk, hogy mindig a megfelelő darabot válassza

júl. 24., 09:58

Van olyan alsónemű, amely sportoláshoz kiváló, de este már nem üt olyan nagyot. Más darabok viszont igazán szexisek, ráadásul eltakarják tökéletlenségeinket, vagy hozzáadnak ahhoz, ami nem egészen olyan méretű, mint szeretnénk. Rövid összeállításunkból megtudhatja, milyen alsóneműt válasszon az egyes alkalmakhoz. 


Megyek, és nyújtózom egyet

Rendszeresen jár futni, imádja a teniszt, táncol, vagy minden szerdáját jógával tölti? Sportoláshoz mindig olyan női fehérneműt kell választanunk, amely kényelmes és jól levegőzik. Aktív mozgás során a test hamar izzadni kezd, ezért kell ideális esetben pamut alsóneműt viselnünk, amely tökéletesen magába szívja az izzadságot, mindemellett lélegzik. A varrás és merevítő nélküli melltartókat ajánljuk, amely maximális kényelmet nyújtanak, mégis pontosan illeszkednek. 

 

Randira készülök

Ha randira készül, vagy egyszerűen csak csábító és ellenállhatatlan akar lenni az adott pillanatban, nyúljon a fehérnemű fiókjában érzéki darabok után. A még szebb dekoltázs érdekében pedig válasszon push up melltartót, amely kerekíti, megemeli és meg is nagyobbítja kebleit. Vegyen íncselkedő tangát vagy ellenállhatatlan brazil alsót, amely minden feneket gyönyörűvé varázsol. 
 

Szaladok az irodába

Ön is a dolgozó nők táborát erősíti, minden nap siet az irodába? Válasszon kényelmes varrás nélküli női alsóneműt, amely egésznapos komfortérzetet nyújt. Maximális kényelmet biztosít, kellemes a viselete, és nyomot sem hagy a bőrén. Ruhához vagy szoknyához pedig egészítse ki outfitjét harisnyával vagy combfixxel. 
 

Estélyre készülök

Üzleti vacsorára vagy egy laza estre készül a helyi bárba? Bárhol is töltse estéjét, biztosak vagyunk benne, hogy remekül akar kinézni. Outfitjére, sminkjére és frizurájára is biztosan sok időt szentelt már, tegyen így az alsónemű kiválasztásánál is. Egy testhez simuló ruha minden elégtelenséget kihangsúlyoz. Válasszon ezért magas derekú bugyit, vagy toppot, amely formálja hasát, hátát és egész mellkasát. 
 
Ha nehéz a választás, ne habozzon, kérdésével keressen fel minket bátran.