Fehérnemű trendek – melyeknek adjunk esélyt 2020-ban?

jan. 23., 20:04

A fehérneműk körében is trendek váltják egymást. Kevesen fordítanak nekik azonban külön figyelmet, mivel a fehérnemű mégiscsak szinte láthatatlan. Ha azonban úgy állunk hozzá, mint a normál divathoz, elkezd zajlani az élet – magabiztosabbá válunk és egyszerűen csak jobban érezzük magunkat. Bemutatunk Önnek 5 fehérnemű-trendet, amelynek érdemes idén esélyt adni.


  1. Melltartó top helyett

A kivillanó fehérnemű trendjét már bemutattuk egy őszi cikkünkben, most pedig egy szinttel magasabbra tesszük a lécet, és arra ösztönözzük, hogy idén az esti vacsorameghívásra melltartót viseljen csak a top helyett. Túl vakmerően hangzik mindez? Megértjük és elismerjük, hogy nem minden melltartó érdemli ki a nagyközönség figyelmét. A topot helyettesítő melltartó ideális esetben hosszított fazonú, és fűző vagy bralette szabásvonalú.

 Ehhez a trendhez kiválóan illik például a Wonderbra push-up melltartó, amelyet elegendő kiegészíteni egy fehér blézerrel, sötét, derékig érő nadrággal és máris kész a tökéletes outfit a partira vagy vacsorához.

 

  1. Virágminták

Alig várja már, hogy megérkezzen a tavasz? És mit szólna hozzá, ha azzal rövidítené le a várakozást, hogy beszerez egy virágokkal borított, gyönyörű melltartót? A virágminta minden évben jelen van a legforróbb trendek között, és ez idén sem lesz másként. Arról, hogy a Wonderbra márka a fehérnemű-tervezéshez mennyire ért, többek között a csábító csipkével és gyengéd virágmintával díszített, háromszög alakú melltartó is tanúskodik.

 

  1. Magas derékrészű alsónemű

Ha alsónemű-fronton a magas derékrésszel ellátott alsóneműnek ezidáig piros jelzést adott, akkor eljött a legfőbb ideje, hogy beengedjen néhány darabot a ruhatárába. Higgyen nekünk, egyszerűen imádni fogja. Kényelmes, szexi, ráadásul segít a has vagy a csípő esetleges hiányosságainak elfedésében – mi mást várhatna még az ember egy bugyitól?

 

  1. Body

Ha eddig azt gondolta, hogy a csipkés bodyt elegendő csak a különleges alkalmakra tartogatnia, akkor olvasson tovább! A body számtalan módon viselhető – derékig érő szoknyával, nadrággal, vagy épp önmagában – épp a legfontosabb pillanatokra. Fogalma sincs, milyen szabású vagy tervezésű bodyt válasszon? Hívja be a próbafülkébe párját is, és hagyja, hogy segítsen Önnek a választásban. A férfiszemmel történő értékelés mindig jól jöhet!

 

  1. Bársony alsónemű

Néhány év már ugyan eltelt azóta, hogy kirobbant a bársony-mánia, azonban a bársony még mindig azon anyagok egyike, amely újra és újra visszajön a divatba. A bársonyruhák vagy bársony ülőgarnitúrák mellett azonban a bársony alsónemű is megjelenik, amely érdekes színt visz fehérneműi közé. A bársony a leginkább a háromszög alakú, merevítővel nem rendelkező melltartókhoz passzol, és a már említett bralette-ekhez.