Felejtse el a virágot és a csokoládét. 7 tipp az eredeti Valentin-napi ajándékokhoz

jan. 26., 12:58

Közeleg a szerelmesek ünnepe, a boltok pedig lassan, de biztosan kezdik feltölteni a kínálatukat bonbonnal, vörös rózsával és más, gyakran giccses holmikkal. Idén ötletesebb ajándékkal szeretné meglepni párját? Olvasson tovább és fogadja meg tippjeinket az eredeti Valentin-napi ajándékokra, hölgyek és urak számára egyaránt.    


Eredeti Valentin-napi ajándékok nőknek

 

1. Személyre szabott köntös

A személyre szabott ajándékok általában a legnagyobb örömöt szerzik – ötletesek, egyúttal pedig kifejezheti velük, hogy időt szánt a szívből jövő ajándék kiválasztására, mivel a megajándékozott személy igazán fontos az Ön számára. Lepje meg hát kedvesét például egy egyedi szatén köntössel, amelyre kihímezteti a nevét.

 

2. Kétszemélyes piknikkosár

A tél ugyan még eltart egy darabig, de máris elkezdheti tervezni, hogyan töltsék az első tavaszi hétvégét. Mi lenne, ha kirándulnának egyet a szabadba, finom falatokkal és egy palack jóféle borral együtt? Ajándékozza meg párját egy stílusos, kétszemélyes piknikkosárral és vigyen egy kis romantikát a kapcsolatukba.

 

3. Valentin-napi zokni

Zoknira általában mindenki a karácsonyfa alatt számít – mit szólna hozzá, ha most váratlanul Valentin-nap alkalmából is ez lenne a meglepetés? A Valentin-napi, szívescske mintás zoknit nálunk gyönyörű háromdarabos szettben vásárolhatja meg.

 

4. Csillagtérkép egy fontos pillanatról az életükben

Az első randevú, az első csók, gyermekük születésének dátuma – bizonyos mérföldkövek a közös életükben egyszerűen megérdemlik a különleges figyelmet és a megörökítést. Készíttessen csillagtérképet a pontos csillagállásról az adott pillanatban, és emlékezzenek rá közösen nap mint nap. Az ilyen térképeket rendelésre készítik az erre szakosodott cégek, poszterek formájában, amelyeket akár be is keretezhet.

 

Eredeti Valentin-napi ajándékok férfiaknak

 

5. Szexi fehérnemű

Egy új szexi fehérnemű úgy tűnhet, Önnek is örömöt okoz, de legalább ennyire boldog (talán még boldogabb) lesz tőle párja is. Csodaszép darabokat találhat például a Wonderbra vagy a Playtex márka választékában. Egészítse ki a szettet fekete combfixszel, és hagyja, hogy kicsomagolja a valaha volt legjobb Valentin-napi ajándékát!

 

6. Luxus ágyba reggeli

Lepje meg kedvesét egy kedves luxus reggelivel, mindjárt ébredés után – készítsen neki palacsintát, házi gofrit vagy töltött omlettet, röviden bármit, ami nem mindennapi és amiért mindketten rajonganak.

 

7. Személyre szabott bőr pénztárca

A pénztárcában hordott fotók már a múlt – modernebb változatban ugyanis a gravírozott pénztárcák váltják fel őket. Szerezzen örömöt partnerének egy bőr pénztárcával, amelybe belülről kedves vagy vicces üzenetet gravíroztat.