Férfi alsónemű trendek

márc. 9., 12:07

Mégha sokan nem is gondolnák, a férfi alsóneműk világában is vannak bizonyos uralkodó trendek. Amit a férfiak valaha szívesen viseltek, ma már senki fantáziáját nem mozgatja meg. És  épp ellenkezőleg, vannak darabok, amelyek soha nem mennek ki a divatból, olyan péntek-félék a divatvilágban. 


A trendek pedig nem csak a kényelmet helyezik a középpontba, de az esztétikai szempontokat is, amelyek nagy szerepet játszanak az alsónemű kiválasztásában. Mi számít ma trendinek? 

 

Színek, színek, színek Prémium Bmen boxer

Nem számít, milyen stílust választ, biztosan nem dönt rosszul, ha hagyományos (és ismerjük el, egy kicsit unalmas) fekete vagy bézs színű alsóneműjét lecseréli valami élettel telibbre. A férfi divatba és az alsónemű divatba is érkezett egy friss szellő, amely nem csak a zoknikat érte el, de a fecskéket, boxeralsókat és a szövet boxeralsókat is. Ha Batman alakja a fenekén nem az, amire igazán vágyik, higgye el, nem csak képregényhősök díszíthetik alsónadrágját. Kínálatunkban különféle geometriai alakzatokkal, mintákkal, de egyszerű,  mégis a figyelemet el nem kerülő darabokkal is találkozhat. BMEN boxeralsóink biztosan nem félnek változatosságot hozni fiókjaiba. Ön se tegye! 

 

A klasszikus soha sem unalmas

Meg a fentiekben leírt színes és vidám alsóneműk tarolása után is van az a klasszikus darab, amely soha nem megy ki a divatból. A klasszikus fekete. Nem csak az öltönyre, cipőre vagy a szemüvegkeretre igaz. Ugyanazt jelenti az alsóneműnél is. És nem csak a zokniknál, de a fecskék és a boxeralsók területén is. Elegáns öltönyt viselve egy kiváló minőségű cipővel nem engedheti, hogy ne fekete zokni kandikáljon ki alóla. Most lehet, csodálkozik, hogy miért írtuk akkor a fentiekben, hogy a színes a nyerő. Igen, de bizonyos helyeken és bizonyos pozícióban a fekete előírás. Próbálja ki például bambusz zokniainkat, amelyek nem csak kitűnően mutatnak, de az egésznapos viselet során nagyon kényelmesek is. 

 

Szövet laza boxeralsó otthonra

A klasszikus szövet boxeralsó kényelmes, és sok férfi le nem mondana róla, ennek ellenére a divatban megelőzték a fecskék és a szűk boxeralsók. A férfi divatba ugyanis belépett a szűk, feszes nadrág, amely alatt egy laza gatya igazán nem mutatna jól. Otthoni viseletre azonban pótolhatatlanok. Kiváló minőségűek például a 100%-ban pamutból készült klasszikus szabású alsónadrágaink, amelyeket minden otthoni kényelmet kedvelő vásárlónk nagyra becsül. 

 

Iratkozzon fel, és nem kell többé az alsónemű miatt aggódnia

Sokan a férfiak közül túlságosan elfoglaltak a munkával és a családdal kapcsolatos kötelességektől. Az alsóneműikről való törődést inkább partnerükre hagyják, vagy csak akkor veszik észre a bajt, ha nen találnak a szekrényben egyetlen tiszta és el nem nyúzott darabot sem. Ezért vált egyre népszerűbbé a fehérnemű rendszeres kiszállítását biztosító szolgáltatás. Elég megadni, milyen stílusú alsóneműt szeretne, és hogy havonta hányat, és a többivel nem kell törődnie. Ilyen szolgáltatást kínálunk mi is. Megválaszthatja azt is, milyen gyakran küldjünk Önnek alsóneműt, és problémája máris megoldódott. Próbálja ki ezt az egyszerű és kényelmes megoldást!