Férfi fehérneműk a testalkat típusa szerint

nov. 29., 11:38

Biztosan Ön is egyetért velünk abban, hogy a fehérnemű viselete épp olyan természetes, mint a mindennapi fogmosás. De eszébe jutott már akár egyszer is, hogy azt a kis anyagdarabot az öltözékünk alatt esetleg helytelenül választjuk meg?  


Honnan tudom, hogy az alsóneműm nem rám való

Pakliže vás občas škrtí nohavičky, anebo pokaždé, když si zavazujete tkaničku, se lem vašeho spodního prádla ztrácí pod lemem vašich kalhot, něco je špatně. A ačkoli gravitace je naprosto běžným jevem, vaše trenky by na vás měly držet jako přikované. Alespoň do té doby, než se z romantické večeře s vaší milovanou uchýlíte domů.

Ha bevág a fehérnemű, vagy feltűnik a szegélye, mikor lehajol a cipőfűzőjét bekötni, akkor valami nincs rendjén. És bár a gravitáció mindennapi természetes jelenség, az alsónadrágnak a helyén kell maradnia, mintha csak odavarrták volna. Legalábbis addig, amíg egy romantikus vacsora után kedvesével haza nem érnek.

Vágjunk is bele, kicsit igazodjunk ki a férfi fehérneműk világában.

 

Boxeralsók

A boxeralsónak legkesevebb két előnye van – szinte minden férfinek jól áll, és megfelelő választás egy feszesebb nadrág alá is. Ha a természet, vagy a fitness centrumok látogatása nem ajándékozta meg Önt erős combokkal, mindenképp válassza a boxeralsókat. Nemcsak kényelmesek, de nagyon tetszetős látványt is nyújtanak. Mindent megmutat, amit megmutathat, miért ne használnánk ki ezt saját hasznunkra?

A kínálat óriási, különféle szabású, anyagú, színű darabok között válogathat saját stílusa szerint. Ha pedig igazán extravagáns és stílusos darabot választ, például karácsonyfa mintás boxeralsót, nem hiba, ha szegélyét a farmerből lezseren kilátszani hagyjuk.

Ha a kényelem híve, de az esztétika is fontos az Ön számára, biztosan elnyerik tetszését fekete pamut boxeralsóink.

 

Fecskék

Még ha a klasszikus fecske az apukáját is juttatja eszébe fiatal korából, esetleg a nagypapát, mi jó hírrel szolgálunk. Még mindig menő, szóval egyelőre ne hordja kizárólag múzeumba. Azoknak a férfiaknak, akiket a természet nemcsak a combok területén áldott meg gazdagon, de máshol is… ideális választás. Az alacsonyabb növésű társaiknak pedig optikailag meghosszabbítja lábait. Ha David Beckham nem fél a divatkampányok élén ezt a típust propagálni, Ön se tegye! Ráadásul kiemeli vele férfiasságát.

 

Szövet boxeralsó

Szövet boxeralsó vagy boxeralsó, nem ugyanaz? Nem! A szövet boxeralsók mind közül a legkényelmesebbek, így nem meglepő, hogy a cseh férfiak többségének legkedveltebb alsónadrág fazonáról beszélünk. A nők részéről ez a részrehajlás már nem ilyen egyértelmű, ha rajtuk múlna, csak alváshoz kapnának zöld utat. Kedves hölgyem, ha Ön is olvassa ezt a cikket, és szeretne párja és kényelme kedvében járni, akkor lepje meg őt egy kis szabadságérzettel. Válassza például a stílusos szövet boxeralsóinkat.

Bármelyik fazont is válassza a fentiekben említettek közül, a legfontosabb, hogy jól érezze magát a bőrében, a fehérnemű komfortos legyen és magabiztos lehessen viseletekor. Természetes a rendszeres mosás, mellyel szíve választotta biztosan segítségére lesz. Ha viszont épp nem büszkélkedhet barátnővel az oldalán, és nagy fejtörést okoz az alsónemű megválasztása, olvassa el a Boxeralsók versus fecskék : Mi tetszik igazán a nőknek cikkünket is.