Friss lábak egész nyáron. Hogyan érhetjük el?

jún. 20., 10:00

Tudta, hogy lábaink hőmérséklete általánosságban befolyásolhatja a közérzetünket? Különösen a párában gazdag nyáron a „szárazon és kényelmesen” tartott lábak jelentik az alapját annak, hogy egészében véve jól és komfortosan érezzük magunkat. Összeírtunk az Ön számára 3 egyszerű trükköt, hogyan őrizheti meg lábai frissességét egész nyáron.


 

1. Alap a légáteresztő lábbeli

Még nyáron is legalább néhányszor lecseréljük a szandált és a papucsot zárt cipőre, akár sportolás vagy kirándulás, akár többnapos hegyi túra miatt. Minden ilyen esetben fontos a lábbeli légáteresztő képessége és könnyedsége.

Kitűnő választás lehet akár a városi szaladgáláshoz is a sneaker – mivel könnyű, légáteresztő és kényelmes darab. A természetjáráshoz vagy a hegyi túrához kizárólag minőségi túracipő használatát javasoljuk, lehetőség szerint légáteresztő Gore-Tex membránnal, mely tökéletesen elvezeti a nedvességet.

 

2. Balerinát kizárólag titokzoknival viselünk

Szívesen visel balerinacipőt nyáron? Akkor biztosan jól ismeri azt a kellemetlen érzést, amikor a lába már egy rövid sétát követően is azonnal megizzad benne. Éppen ezt kerülheti el megbízhatóan a balerina zokni viselésével, amelyet kifejezetten az ilyen típusú cipőkhöz terveztek.

 

3. Kényeztesse magát rendszeres pedikűrrel

A rendszeres nyári pedikűr mellékhatása nemcsak a szép és ápolt köröm, melyet büszkén viselhet szandállal is. Azáltal, hogy a lábairól eltávolítja az elhalt és megkeményedett hámsejteket, megakadályozhatja a penészgombák keletkezését és az egyéb, nem igazán kellemes bőrhibák kialakulását. Ha nincs ideje ellátogatni egy szépségszalonba, vagy ha feleslegesnek tartja ezt a fajta kiadást, kényeztesse magát saját pedikűrrel egyszerű útmutatónk segítségével az otthoni lábápolásról.