Ha szalad a szem a harisnyán

márc. 23., 14:25

Ma egy szoknya vagy egy ruha mellett döntött, felvette a kedvenc harisnyáját, majd a nap közepén kellemetlen meglepetésben lett része? Felszaladt a szem a harisnyáján? Most abban segítünk, hogy ettől a problémától egyszer és mindenkorra megszabaduljon. 


3 elsősegély tanács

A harisnyanadrágok és a nájlonharisnyák nagyon kényes anyagból készülnek. Elég, ha az asztaltól felállva annak élének ütközünk, vagy a székből kiálló egy élesebb dolog megkarcolja lábunkat, és a harisnya máris felszalad. De már a felöltözés közben is megtörténhet a nem kívánt baleset. Egy berepedt köröm is elég, hogy a harisnya megsérüljön, és a pici lyukacska a nap folyamán óriási szakadássá változik. Most ahhoz adunk tanácsot, hogyan számoljon le ezzel a problémával.

 

1. A praktikus hajlakk

Az egyik legjobb találmány, ami a nőket illeti. Nemcsak tökéletes hajviseletet varázsol, de még elsősegélyként is jól jön, ha kiszakítja harisnyanadrágját. Mihelyst észrevesz egy kis szakadást, fújja le hajlakkal. A ragadós lakk fixálja a szálakat, és a szemecske nem fog tovább nagyobbodni. A napot így nagyobb kár nélkül átvészelheti. 
 

2. A jól bevállt körömlakk

A nők többsége jól ismeri ezt a trükköt. A pici lyukacskát kenjük be körömlakkal, a legjobb, ha színtelen lakkot használunk. Az így megfékezett szálak már nem foszlanak tovább.
 

3. Varázslat a fagyasztóban

Ez a trükk egy picivel hosszabb előkészületet igényel, és a megelőzést szolgálja. Mikor új harisnyát vesz, öblítse le a csap alatt, majd egy műanyag dobozba zárva tegye be a fagyasztóba éjszakára. Másnap várja meg, míg kiolvad, csak ezután vegye fel. A varázslat abban rejlik, hogy a fagy megerősíti a szálakat, amelyek így ellenállóbbak lesznek. Így csökkentheti a pici lyukacskák megjelenésének esélyét.  
 

Csak okosan

Hogyan akadályozzuk meg, hogy kiszakadjon a harisnyánk? Válasszunk olyan harisnyát, amely egyszerűen soha nem szakad ki. Az új generációs Lycra Fusion szálakat tartalmazó darabok a szövés speciális technológiájának köszönhetően nem szakadnak ki. Így nem kell a fagyasztóval bajlódnia, vagy megszakadt harisnyában túlélnie a napot. Válasszon okosan, akárcsak egy modern nő!

A Bellinda cookie-kat használ a legjobb szolgáltatások nyújtásához. A folytatással beleegyezik a cookie-k használatába a Bellinda weboldalán. Olvasson tovább