Harisnyák és zoknik 2019 tavaszára. Melyek a nélkülözhetetlen darabok és miért?

ápr. 25., 14:13

Hurrá! Érkezik a szoknyák, rövidnadrágok és ruhák időszaka! Mivel a reggelek még mindig hűvösek, így szívesen nyúlunk harisnyák, nejlonharisnyák vagy speciális zoknik után, amelyek tökéletes kiegészítői lehetnek a napi outfitünknek, ráadásul még kényelmesek is. Szeretnénk most bemutatni 5 olyan darabot, amelyek az idei tavasz nélkülözhetetlen kellékei:


 

  1. Színes harisnya COOL 20 DEN

Minden bizonnyal ismerik már COOL harisnyánkat – a lábaknak matt megjelenést biztosít, és köszönhetően annak, hogy a fenékrész nincs megerősítve, tökéletes viseletet nyújt rövidnadrágokhoz és szoknyákhoz is, a nejlonharisnyával összehasonlítva pedig a helyén is marad.  Kijelenthetjük, hogy a tavasz ideális színteréül szolgál a színek viselésének, éppen ezért ezeket a harisnyáinkat most megtalálhatják kék és piros színekben is. Eljátszott már azzal a gondolattal, hogy a ruhatárát vidámabbra cserélje, de még nem tudja, hogy mely színű harisnyát mivel is ajánlatos összekombinálni? Inspirálódjon Instagram oldalunkon @bellinda_hu.

 

Tipp: A piros harisnya szuper választás a fekete-fehér csíkokhoz, ugyanakkor a farmer darabokkal kombinálva is lenyűgöző tud lenni!

 

  1. Nejlonharisnya mindenkinek, aki a sneaker és a szoknya kombinációjának szerelmese

A Sneakerstlye harisnya igazán feltűnő viseletté nőtte ki magát. Amennyiben számukra eddig ismeretlen volt ez az életet könnyebbé tévő viselet, engedjék meg nekünk, hogy egy kicsit bepillantsunk a klasszikus női viselet kulisszatitkai mögé. A reggel hűvös, Ön viszont szívesen bújna szoknyába, amelyhez a minden kényelmet felülmúló meleg sneakert választja. Azonban, amint azt ebben a pillanatban Ön is észreveszi, a snekaer és a nejlonharisnya nem kiegészítői egymásnak, pláne nem egy egész napon keresztül. Örömmel jelentjük: a zoknit már nem muszáj nejlonharisnyára cserélnie! Próbálja ki az integrált nejlonharisnyánkat, amely tökéletes kombinációja a zokninak és a nejlonharisnyának.

 

  1. Stílusos nejlonzoknik

Tudták, hogy még az olyan aszexuális darabok, mint a nejlonzoknik is lehetnek érdekesek és stílusosak? Győzödjenek meg erről a a TRENDY nejlonzokninkkal, a pöttyös vagy csíkos változat bármilyen félcipővel ideálisan kombinálható.

 

  1. Zoknik balerina cipőkhöz

Ahogyan melegszik az idő, úgy váltja fel a sneakert a balerina cipő, és ahogyan azt Ön is tudja, ezt mezítláb hordani nem szeretné senki. Azt javasoljuk, hogy próbálják ki az alacsonyabb vonalvezetésű balerina titokzoknijainkat, amelyek megvédenek a kellemetlen szagoktól és kényelmes viseletet nyújtanak egész napon át.

 

  1. Titokzoknik mokaszínokhoz és sneakerekhez

És eljön az a pillanat is, amikor legszívesebben egyáltalán nem mutatnánk meg, hogy van rajtunk zokni. Éppen ezért minden alkalomnak kiváló kísérői lehetnek a frotír réteggel ellátott láthatatlan zoknik.