High Waist Trend: Szeressen bele Ön is a magas derékrésszel rendelkező fehérneműkbe!

febr. 16., 10:43

A magas derekú ruhadarabok már 1970-ben is divatban voltak. Onnantól kezdve folyamatosan visszatérnek és mindenféle formában jelennek meg, akár rövidnadrág, akár szoknya, napjainkban pedig még alsónemű és fürdőruha formájában is. És éppen ez a magas derekú alsónemű-trend, amit ma bemutatunk Önnek, mert ha még nem szerepel a ruhatárában, sokat veszíthet.


Retró hullám

A retró hullámot a divat időtlen idők óta újra és újra előveszi, így csupán idő kérdése volt, mikor érinti ez a fehérneműipart is. A rettegett pillanat, amikor a nagymama alsóneműje válik a lehető legszexibb darabbá, most érkezett el.

 

A magas derékrésszel rendelkező fehérnemű egyszerűen ... szexi!

Bármit is gondol a derékig érő fehérneműk trendjéről, engedje meg, hogy megjegyezzük, hogy valójában mennyire szexi benyomást is keltenek! Ráadásul abban a pillanatban, amikor a fehérnemű minden oldalról körülveszi a sziluettjét, van abban valami nagyon nőies és megnyugtató. Az érzés, hogy biztonságban van, akármi is történjen a testével.

 

Sokoldalúság, szabadság és nőiesség

A high waist női alsó kivételes darab a sokoldalúságának köszönhetően, ugyanis minden nőnek jól áll. Tulajdonképpen egy olyan fehérneműről van szó, amely a nőknek szabadságot ad és nem skatulyázza be őket az alakjuk típusától függően. Az igazság azonban az, hogy korábban a teltebb idomokkal rendelkező hölgyek elsősorban amiatt kedvelték a magasabb derekú alsóneműket, mivel kiválóan elfedték az apróbb testalkati hiányosságokat, ugyanakkor kiemelték a gömbölyű formákat.

 

Hogyan és mikor viselje a high waist női alsót?

Ha megfelelő anyagból választja a magas derékrésszel ellátott fehérneműt, azaz pamutból vagy szaténből, nem pedig poliészterből, rendkívül kellemes viseletnek fogja találni, így akár napközben és este is viselheti. A nagyobb kényelem érdekében javasoljuk, hogy pamutból készült, varrásmentes, high waist női alsót válasszon, este pedig bátran viseljen high waist trendi csipkét, szaténnel és hozzá illő melltartóval kombinálva.

 

Ha szívesen visel magasított derékrészű farmert, biztosak vagyunk benne, hogy a high waist alsóneműt hozzánk hasonlóan megkedveli. Próbálja ki például Cotton Formslip High Waist darabunkat, és hagyja, hogy kellemesen meglepje a csodálatos kényelemérzettel, illetve a természetes alakformáló képességével.